El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’entrevista més dura d’Elena (‘Supervivientes’): “No em puc perdonar”
  • CA

Elena Rodríguez ha estat un dels descobriments mediàtics d’aquesta última edició de ‘Supervivientes’. La mare d’Adara ha confessat que va patir una infància molt dura i que després de la separació va començar a sortir amb un home que la maltractava a ella i als seus fills. Avui ocupa la portada de la revista ‘Lecturas’, en la qual dona més detalls sobre la dolorosa separació del pare d’Adara i la tempestuosa relació que va tenir després.

Elena, la mare d’Adara, a la portada de ‘Lecturas’

“Jo era només una nena i tenia dos fills petits. Vivia amb por i quan els maltractaments sempre han estat presents a la teva vida, doncs acabes perdonant i normalitzant-ho. Però no em perdono que la meva filla hagués de suportar maltractaments de la meva exparella. Li va destrossar la infància…”, revela.

Explica que un la situació era insostenible i que fins i tot la Guàrdia Civil va haver d’intervenir: “Van venir a casa, vaig anar amb la meva filla al metge i li vaig explicar que la meva parella havia fet un parell de bufetades als meus fills. No li vaig donar la importància que hauria d’haver donat a les bufetades que ell els donava”. El problema? Que ella també feia cops a Adara, convençuda que les bufetades l’ajudarien a superar la seva dislèxia: “Jo no tenia cultura…”. 

Elena, la mare d’Adara, participant de ‘Supervivientes’ / Telecinco

Però no només ha parlat sobre aquests traumes, sinó també sobre el seu concurs. A ‘Supervivientes’ ha coincidit amb Hugo Sierra, l’exparella de la seva filla: “El veig matusser, a la vida no s’ha de deixar de créixer. La convivència amb ell no ha estat fàcil… Qualsevol cosa que deia, ell no se la prenia bé. Al final només m’apropava a ell de manera submisa”. 

Una entrevista que de ben segur que només és la primera de moltes altres a televisió, on ficaran el dit a la ferida per morbositat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa