El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Desesperació i plors a ‘Supervivientes’ en descobrir què està passant a Espanya
  • CA

Els concursants de ‘Supervivientes‘ es troben reclosos a Hondures, des que el govern del país decidís tancar les frontereres i aeroports per contenir la crisi del coronavirus. Des que esclatés el brot a Espanya que els familiars dels concursants s’estaven barallant a plató, ja que no es posaven d’acord amb si havien d’explicar-los què estava passant o si era millor deixar-los continuar el concurs sense saber res de l’exterior.

Finalment la direcció del programa decidia comunicar-ho, un fet insòlit en el programa ja que mai no ha estat permès informar sobre el que està passant fora. Davant d’una situació tan dramàtica i excepcional, però, s’ha pres la decisió més ètica. Els han informat de què és el coronavirus, com ha anat evolucionant durant els seus dos mesos de concurs i com està afectant Espanya.

Una notícia molt impactant que ha deixat els concursants amb la boca oberta, molt preocupats i sense poder evitar plorar. Han entrat en pànic, encara que la presentadora els ha repetit una vegada i una altra que les seves famílies es trobaven bé: “Us demano confiança en el programa i us recordo que les temperatures càlides d’Hondures ens fa estar en un lloc privilegiat. Us asseguro que us informarem de tot i també de l’estat de les vostres famílies”, deia Lara Álvarez.

Jorge Pérez plora a 'Supervivientes' Telecinco

Jorge Pérez plora a ‘Supervivientes’ / Telecinco

Els hi han ensenyat imatges dels seus familiars, que els han informat de com estan vivint aquesta crisi. Un fet que ha acabat d’enfonsar una de les concursants, Rocío Flores, ja que rebia un missatge tranquil·litzador del seu pare però no de la mare: “Necessito saber com està la meva mare”, esclatava enmig d’un fort atac d’ansietat: “Fa set anys que no em parlo amb ella i que no sigui capaç de fer-ho ni tan sols per això… M’entren ganes d’agafar i marxar. Que passi això i no tenir res… Necessito saber com està. Tota la resta em sobra, crec que m’ho mereixo”.

Rocío Flores pateix un atac d'ansietat Telecinco

Rocío Flores pateix un atac d’ansietat / Telecinco

La resta de companys continuava plorant, sense poder creure’s que el virus s’hagi convertit en una pandèmia que té els habitants d’Espanya tancats a les seves cases. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa