El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Problemes a ‘Supervivientes’: concursants malalts i un robatori molt criticat
  • CA

Els problemes de convivència estan generant molts problemes entre els concursants de Supervivientes. Ara bé, això queda en un segon pla si ho comparem amb la gana que tenen o els problemes de salut que comencen a patir.

Omar Sánchez té l’oïda perforada, el que provoca que li costi molt mantenir-se a sota de l’aigua. L’altra perjudicada? Palito Dominguín, la neboda de Miguel Bosé, que reconeix estar patint molt de dolor per culpa d’un mal d’esquena fortíssim. El diagnòstic? Lumbago: “M’ha començat a fer mal i seguia sense marxar… No podia ni tan sols incorporar-me”.

Lola, una de les companyes, està ajudant-la en convertir-se en la seva infermera particular: “No vull que t’aixequis ni que facis esforços”. Formen la parella més ben avinguda de l’edició, encara que també han estat protagonistes d’un robatori que gairebé provoca que les expulsin.

Palito Dominguín i Lola a 'Supervivientes' - Telecinco
Palito Dominguín i Lola a Supervivientes / Telecinco

Les càmeres del concurs les enxampaven robant menjar a l’equip tècnic, una trampa que sempre s’ha castigat severament. Ara bé, en aquesta ocasió, el programa optava per perdonar-les. Abans, però, els hi deien en directe que estaven expulsades i, un cop elles s’ho havien cregut, els deien que era una broma amb la que volien fer-les reflexionar.

Els teleespectadors han manifestat el seu enuig per això, ja que no troben just que elles no tinguin cap mena de càstig mentre d’altres concursants han hagut de fer front a alguna mena de condemna. Una nova polèmica que esquitxa una edició poc seguida i molt criticada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa