Sobera, indignat a ‘SV’: “No us necessitem, m’esteu faltant al respecte”

La gala de ‘Supervivientes‘ d’aquest dimarts ha deixat un parell de moments molt comentats. En primer lloc, l’empipament de Carlos Sobera, que ha esbroncat dos col·laboradors en directe. El presentador ha acabat esclatant davant de la falta de respecte d’Oriana Marzoli i Carmen Gahona, que no paraven d’insultar-se mentre ell parlava.

“Us ho iré només un cop. La setmana vinent no us necessitem aquí si seguiu així. Ho dic de debò, no podeu perdre els nervis amb tanta freqüència i amb tanta intensitat. Esteu passant olímpicament de la meva feina i faltant-me al respecte“, etzibava Sobera visiblement enfadat. Una esbroncada poc habitual en el presentador. 

Carlos Sobera s'enfada a 'Supervivientes'   Telecinco

Carlos Sobera s’enfada a ‘Supervivientes’ / Telecinco

I d’aquí, a un intent d’abandonament. José Antonio Avilés no està tenint un concurs gens tranquil, ja que s’ha barallat amb tots els companys i no està portant bé les condicions climàtiques tan dolentes que estan vivint. El periodista ha assegurat que està saturat i que vol marxar com abans millor. No s’adapta als companys ni a l’illa: “Em sento inútil. No tinc forces per tirar de les meves cames. Em fa la sensació que no estic bé físicament ni anímicament. Vull que em treguin d’aquí, no m’interessa seguir aquí. No vull, vull marxar“, suplicava desesperat.

José Antonio Avilés a 'Supervivientes'   Telecinco

José Antonio Avilés a ‘Supervivientes’ / Telecinco

Caldrà veure si l’audiència li fa cas i el fa fora, una expulsió que li permetria tornar a casa sense haver d’abandonar -el que vindria amb una multa-. De moment segueix patint a dins del concurs, una experiència que no recordarà amb un somriure. 

Nou comentari