El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Escena lamentable a Telecinco: tots els tertulians en bloc contra una companya
  • CA

El documental de Rocío Carrasco ha polaritzat l’opinió pública i ha enfrontat els col·laboradors de televisió. S’han creat dos bàndols molt diferenciats que no dubten en dir-se de tot en directe, així com carregar directament contra aquells que no opinen el mateix. Durant l’emissió del debat de Supervivientes d’aquest diumenge s’ha fet palès que els defensors de Rocío s’estan quedant en minoria, el que s’ha demostrat en l’atac constant que ha rebut Belén Rodríguez per defensar-la.

Gloria Camila deixa verda a Belén Rodríguez en directe / Telecinco

S’ha quedat sola i ha estat l’única que ha criticat obertament Olga Moreno i Antonio David Flores. La resta de tertulianes l’han deixat verda: “Estàs obsessionada amb Olga i no ets objectiva. Ja m’agradaria veure’t a tu concursant i fent aquelles proves. Els teus comentaris em fan gràcia. Sento que li tens ràbia i que sents obsessió per ella. Cada cop que obres la boca és per treure verí cap a la família Flores. Dius una incoherència rere una altra perquè et pot l’odi cap a ells”.

Unes crítiques que es repetien i es repetien, tot posant en dubte la credibilitat i professionalitat de Belén Rodríguez. Ella, però, es defensava: “Si cada vegada que parlo tindré cinc persones jutjant la meva feina… M’esteu jutjant a mi i no al que està passant a dins del reality. Crec que és la primera vegada que en plató es va en contra d’una col·laboradora i no d’un concursant”.

Belén Rodríguez, en directe al debat de Supervivientes / Telecinco

“Sabeu que sóc així des de fa molts anys, ho he estat a tots els realities en els que he col·laborat. Sempre tinc una persona a qui defenso i a una altra a qui critico. I repeteixo, no m’agrada el concurs que està fent Olga. Què passa? Aquí no es pot dir res dolent de la dona d’Antonio David?”, etzibava visiblement enfadada per l’assetjament que estava rebent durant tota la nit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa