Primer abandonament a ‘Supervivientes’, un test d’embaràs i una ruptura

El debat de ‘Supervivientes‘ d’aquest diumenge ha estat digne d’infart. Tot començava amb Azúcar Moreno abandonant el programa, el que suposa el primer abandonament d’aquesta edició. Després d’una setmana de reflexió, les germanes han decidit posar fi al seu concurs i tornar a Espanya.

Sembla que no han pogut amb la pressió, el que la direcció del reality els ha criticat: “La producció del programa se sent traïda, els hi sembla poc professional la seva actitud. Adéu molt bones”, deia Jordi González visiblement enfadat.

jordi gonzález i azúcar moreno  supervivintes

Les germanes Salazar abandonen ‘Supervivientes’ / Telecinco

Les cantants han volgut explicar-se, amb un discurs que no ha convençut els teleespectadors: “No hem trobat el nostre lloc aquí. No ens hem desbloquejat, no hem gaudit el concurs. Hem passat gana i esgotament, però tenim forces i estem sanes. És un problema del nostre cap, que lluita contra el nostre cos”. Una situació que estaria bloquejant Toñi: “M’entren atacs d’ansietat“. Van demanar perdó, això sí. Ara bé, consideren que és millor abandonar el programa que fer un mal concurs.

Azúcar Moreno a 'Supervivientes'

Telecinco

Aquest primer abandonament, per això, no va ser l’únic moment clau de la nit. I és que els teleespectadors van seguir amb la boca oberta en assabentar-se perquè volia abandonar Violeta. Fa uns dies que es preguntaven per què l’havien apartat dels seus companys. S’especulava amb una malaltia, però res d’això. I és que la causa era encara més sorprenent.

La direcció va adonar-se que la noia es mareja molt i tenia nàusees constants, uns problemes que van adjudicar al canvi de dieta. Per assegurar-se’n, per això, van començar a fer-li proves… I van veure que el test d’embaràs donava positiu. Van comunicar-li immediatament, ja que el més sensat seria deixar Hondures i centrar-se en la gestació. Pocs dies després, per això, van tornar a fer-li el test i van comprovar que no estava embarassada, que tot havia estat un fals positiu.

Violeta a 'Supervivientes'

Violeta a ‘Supervivientes’ / Telecinco

Així li van dir ahir, davant de tothom: “El dejuni i la deshidratació van ser les causants dels símptomes que tenies”. El seu xicot, present a plató, va deixar tothom bocabadat en mostrar-se molt alleugerit: “Imagina’t la setmana que he passat. Encara sort que no està embarassada”.

I és que el nadó hauria arribat en el pitjor moment de la parella… El que es va demostrar poc després, quan van decidir trencar. Una ruptura en directe que se sumava a les sorpreses de la nit. Per què van prendre aquesta decisió? Tot ve arran de l’actitud de Violeta a l’illa, ja que se l’està veient molt pròxima a un dels companys. Sembla que s’està enamorant del noi, el que no fa gens de gràcia al seu xicot: “A Violeta se li ha anat de les mans aquest joc i es cremarà. Sé que està enamorada de mi, però no tot és això. Hi ha coses que es trenquen perquè s’han de trencar”.

Julen i Violeta trenquen a 'Supervivientes'

Telecinco

I d’aquí, a trencar: “L’únic que volia era parlar amb tu. A diferència de tu, jo sí que t’he trobat a faltar. He estat plorant gairebé cada dia. Només tinc ganes d’estar amb tu i així m’ho pagues”. Aprofitarà Violeta la seva solteria per començar una relació amb el noi que li agrada?

  

Nou comentari