El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Debat agitat a ‘SV’: “Vomites sobre la gent, calumnies i ningú t’estima”
  • CA

Antonio David Flores i Belén Rodríguez s’han dit de tot en un debat de ‘Supervivientes‘ molt agitat. Els col·laboradors mantenen posicions contràries respecte a Rocío Flores, ja que Belén no para de criticar-la (tot i que és molt amiga de la seva mare) i Antonio David defensa fortament la seva filla.

Tot començava amb un retret d’Antonio David: “Ja sé que estàs aquí per parlar de Rocío, el que em sorprèn és que la teva amiga, que és la seva mare, et permeti venir aquí per mossegar la seva filla”. I la resposta àcida  d’ella: “Explica’m el meu currículum de per què estic aquí, que jo no vinc de ser Guàrdia Civil ni res…” replicava fent referència a l’antiga feina d’Antonio David. “La teva professió és que fa 20 anys que comentes realities vomitant de la gent, això és el que fas. Vomitar de la gent. Tens fixació per la família Flores i tu que deies que no t’anaves a seure en un plató amb mi, mira on ets. Asseguda davant meu”. 

Belén Rodríguez a 'Supervivientes' Telecinco

Belén Rodríguez a ‘Supervivientes’ / Telecinco

“Fins i tot per defensar la seva filla ha de parlar de la mare de la filla, que no és capaç de ser autònom amb la seva pròpia filla. Ella no parla dels seus fills per protegir-los, just el contrari que fa el pare”, afegia Belén. El que acabava amb un atac del col·laborador: “I tu on estaries? Fa 20 anys que parles de nosaltres, que ens critiques, ens injuries i ens calumnies. Que no t’estima ningú, a veure si te n’assabentes, que vas sortir de ‘Sálvame’ per la porta del darrere”.

Belén no callava i continuava recriminant-li que es queixi quan és ell qui ha decidit exposar-se. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa