El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fitxatge sorpresa a ‘Supervivientes’: negocien amb el misteriós xicot d’Anabel Pantoja
  • CA

Anabel Pantoja ha aconseguit un lloc destacat en la plantilla de col·laboradors de Sálvame, el que l’envolta d’expectació mediàtica. Els teleespectadors volen tafaneries sobre la seva vida i, en especial, sobre la seva relació amb el professor de surf Omar Sánchez. Fa un parell de dies van celebrar el seu tercer aniversari, una data especial que arriba mentre preparen la seva boda.

Ara bé, és cert que no se sap gaire cosa sobre ell. En el seu perfil d’Instagram s’evidencia que és un apassionat dels esports aquàtics, això sí. Instructor de diverses modalitats, viu a Gran Canària on té una exitosa escola de surf. Sobre la seva personalitat o relacions amoroses prèvies no ha transcendit gaire cosa. Sempre molt discret, ha optat per mantenir-se en un segon pla malgrat la feina de la seva promesa. Almenys, així ho havia fet fins ara.

Una actitud que canviarà radicalment en els pròxims mesos, ja que estaria negociant un contracte amb Telecinco per convertir-se en concursant de la següent edició de Supervivientes. Així ho assegura la revista Lecturas, que aplaudeix el fitxatge: “Professor de surf i bussejador. Amb aquesta passió pel mar, segur que es convertirà en un pescador de primera que ajudarà la resta de concursants”.

El xicot d’Anabel Pantoja negocia amb Telecinco per participar a Supervivientes / Lecturas

En cas de confirmar-se el seu fitxatge, això suposaria el seu salt a la fama. L’expectació és elevada, així que sembla que l’aprovat dels teleespectadors el tindria d’entrada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa