El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Xantatge a ‘Supervivientes’: “Et tallem els cabells o no tens menjar extra”
  • CA

Yiya ha estat l’última expulsada de ‘Supervivientes‘, encara que aquest no ha estat el moment més comentat de la gala de dijous. La protagonista ha estat Ana María Aldón, que ha cedit davant la direcció i s’ha deixat tallar els cabells a canvi de tres plats de carn d’olla. 

La dona d’Ortega Cano passa molta gana, igual que els seus companys. És per això que ha preferit renunciar a la seva cabellera a canvi de menjar. Els famosos han anat tornant-se per passar-li la màquina. El resultat? Una Ana María Aldón rejovenida, amb els cabells molt curts: “Em costa entendre com la gent tan jove com tu acaba deixant-se uns cabells que fan que semblin més grans. Ara no aparentes més de trenta anys”, l’alabava Jorge Javier.

Tallen la cueta a Ana María Aldón / Supervivientes

 Telecinco

La concursant no parava de riure durant tot el procés, el que sorprenia a l’audiència, ja que el resultat podria haver estat un complet drama. Alguns teleespectadors han denunciat el programa per sotmetre els concursants a aquestes pràctiques, ja que consideren que és humiliant i innecessari. Telecinco continua fent cas omís a tots els comentaris negatius, el que ja no sorprèn a aquesta part de l’audiència enfadada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa