El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Relat esfereïdor d’Ana María Aldón: “Volia matar el meu pare”
  • CA

Ana María Aldón era una gran desconeguda per a l’audiència, però el seu pas per ‘Supervivientes‘ està traient la careta a la dona d’Ortega Cano. Durant la gala d’aquest dimarts, de fet, s’ha sincerat d’una manera tan transparent que ha deixat tothom amb la boca oberta. I és que ha acabat relatant una infància plena de por i marcada pel maltractament del seu pare a la seva mare.

La dissenyadora ha explicat com el seu pare va “torturar” la seva mare: “Era una bèstia humana. Va torturar la meva mare i nosaltres ho vèiem cada dia. Jo sóc la més petita de sis germans. El meu germà Fermín i jo ens agafàvem de la mà i ens ficàvem a sota del llit. He volgut tenir un ganivet a la mà per matar-lo. Volia ser major d’edat, però mai no arribava. Aquests dies acaben de la pitjor manera possible… Perquè l’endemà arribava a l’escola i ajupia el cap de vergonya perquè veia la meva mare amb la cara plena de blaus. La meva mare era un àngel que va caure del cel. No s’ho mereixia ella ni els seus sis fills”.

Ana María Aldón se sincera a ‘Supervivientes’ / Telecinco

Un relat que confessava entre llàgrimes, 20 anys després: “El meu pare va agafar càncer i poc més de dos anys després va morir. Fa 20 anys que ha mort, ara ja està perdonat i espero que la meva família em pugui perdonar a mi. Vaig ser una adolescent molt rebel… Vaig ser prepotent i maleducada. No era capaç de demanar perdó i per això em vaig distanciar de la meva família”. 

Ningú no s’esperava que arribés a sincerar-se tant, en unes declaracions que feien plorar la presentadora i que deixaven amb el cor encongit. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa