‘Supervivientes’ enfonsa Ana María Aldón amb insults de la seva cunyada

Ana María Aldón ha estat una de les protagonistes d’aquesta edició de ‘Supervivientes’. Ha quedat en segon lloc a la classificació final, a molt poc de la victòria. En part, gràcies a les confessions que ha fet sobre la família del seu marit, el torero Ortega Cano. Ha estat molt sincera, el que ha provocat una persecució mediàtica al seu marit i les posteriors crítiques ferotges de la seva cunyada i altres membres de la família política.

Durant el debat d’aquest diumenge li han ensenyat vídeos amb alguns d’aquests comentaris, els que l’han deixat preocupada i trista. La seva cunyada va deixar-la verda quan pensava que no la gravaven, mentre que Gloria Camila i el seu marit van criticar públicament que Ana María hagués revelat alguna confessió sexual. 

Ana María Aldón   Telecinco

Ana María Aldón / Telecinco

Ana María, sorpresa, acabava emocionant-se: “No crec que ho hagi dit amb aquesta intenció dolenta… Però si li ha sentat malament ho respecto, és la germana del meu marit. Els meus inicis amb Ortega van ser complicats, però és normal. Jo em porto bé amb tothom perquè intento no entrar en conflicte. Visc feliçment amb el meu marit i els altres viuen a les seves cases. No he sentit el menyspreu de ningú. Això sí, jo no sóc cap sense sostre com he sentit que deien alguns. A mi ningú no m’ha recollit del carrer”.

El pitjor arribava quan el programa li ensenyava un vídeo d’Ortega Cano entrant a ‘Sálvame’ molt nerviós per la persecució mediàtica que ha viscut: “Jo sóc la culpable d’això. És per culpa meva”, deia Ana María entre llàgrimes. Una tornada a Espanya gens fàcil en la qual s’ha torbat amb molts fronts oberts. 

Nou comentari