Els metges intervenen a ‘Supervivientes’ pel desmai de dues concursants

La gala de diumenge ha estat de les més angoixants d’aquesta edició de ‘Supervivientes‘. Tot començava amb un vídeo de Fani, que patia un fort atac d’ansietat que obligava els metges a intervenir. Entre dos companys la van estirar a terra, ja que la noia estava molt marejada: “Em noto lluny d’aquí, no em deixis anar”. Va preocupar molt en no respondre les preguntes dels companys, no reaccionava i va ser l’equip mèdic qui va ajudar-la a recuperar-se: “Els nervis t’estan jugant una mala passada”. 

Fani, atesa pels metges a 'Supervivientes'

Fani, atesa pels metges a ‘Supervivientes’ / Telecinco

Ella no va ser qui més va preocupar durant la gala, per això, ja que els teleespectadors van sentir en directe un crit de dolor d’Ana María Aldón que va deixar sense respiració. La concursant estava participant en una prova de recompensa quan les companyes van fer massa pressió sobre ella amb unes cordes que estaven lligades al seu cos. Ana María va caure a terra i va començar a cridar, desesperada davant del mal que sentia als músculs.

La presentadora va acudir ràpidament a ajudar-la, però va fer entrar els metges en veure que la concursant no responia. Un moment molt angoixant que podria haver acabat en tragèdia.

Ana María Aldón ha de ser atesa pels metges a 'Supervivientes'

 Telecinco

No patia cap ferida ni lesió, finalment, però sumava un nou moment molt dur poc després de preocupar els companys en una altra situació dins de l’aigua, quan gairebé s’ofega. Amb tot, un concurs que segueix preocupant els familiars dels concursants, que no entenen com no els han repatriat encara malgrat la crisi del coronavirus. Telecinco segueix sense voler cancel·lar el programa, el que els està causant un munt de crítiques. 

Nou comentari