El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gran ensurt a ‘Supervivientes’: una concursant es desmaia i una altra pateix un atac d’ansietat
  • CA

Només ha passat una setmana des de l’inici de Supervivientes, però els concursants ja no poden més. La convivència i la falta de menjar estan causant els primers problemes, el que ha derivat en un ensurt i una visita al metge. Alexia Rivas ha hagut de ser atesa per l’equip mèdic del reality després de patir un incident preocupant a la matinada.

Em desmaiaré, que no em gravin. No puc més, de debò. No em puc aixecar. On sóc? Que m’ajudin. Això no és humà. Ajudeu-me, no sento les cames ni el cos”, demanava amb desesperació als companys. Alexia va arribar a perdre la consciència, però Carlos Sobera va voler restar importància a l’incident: “Està bé i ha pogut participar en les proves del concurs poc després”.

També ella protagonitzava una escena angoixant quan les càmeres gravaven com es marejava i necessitava vomitar, uns símptomes que han associat a la gana i la falta d’aliment. La reportera està molt prima, el que complica la seva experiència.

Alexia Rivas preocupa a Supervivientes / Telecinco

Per una altra banda, s’ha de sumar l’atac d’ansietat que ha patit la seva companya Lola. La protagonista de l’última edició de La isla de las tentaciones ha reconegut que no sap què fa aquí i que sent que no fa res de profit: “Em sento una inútil de m…, he començat a frustrar-me i preguntar-me per què he vingut. M’esforço i m’esgoto”.

Lola pateix un atac d’ansietat en directe / Telecinco

Els concursants comencen a adonar-se de la complicació d’aquesta experiència, una aventura per la que guanyen molts diners però també maldecaps.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa