El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’estrany gest de llengua de Shakira, l’anècdota de la Super Bowl
  • CA

Jennifer López i Shakira han estat les grans protagonistes de la Super Bowl. Dues estrelles llatines que han enlluernat l’estadi durant l’esdeveniment esportiu més seguit a tot el món. Elles han estat les escollides per entretenir el públic durant el descans, el que han aconseguit gràcies a una actuació estel·lar. 

Shakira era l’encarregada d’arrancar el xou, un autèntic espectacle de música i ball que ha entusiasmat els teleespectadors. Ha recuperat alguns dels seus temes més famosos, els que ha interpretat en anglès i castellà. Energia en estat pur i una connexió amb el públic increïble. Ara bé, la part de Jennifer López ha estat encara més espectacular.

Jennifer López i Shakira, a la Super Bowl Europa Press

Jennifer López i Shakira, a la Super Bowl /  Europa Press

La cantant ha interpretat temes amb més ball i acrobàcies, amb uns looks que no han fet més que començar a protagonitzar articles en les revistes de moda. Un dels moments més tendres? Quan ha pujat la seva filla a l’escenari, que ha cantat al seu costat. 

Ha estat un duel, sí, però també dues actuacions que han posat la pell de gallina. Tothom s’ha quedat amb ganes de més, després d’una estona que ja és considerada com un dels millors descansos de la Super Bowl.

Jennifer López actua a la Super Bowl Europa Press

Europa Press

Shakira a la Super Bowl Europa Press

 Europa Press

Shakira celebrava el seu aniversari pujada a l’escenari, però si tant es parla d’ella avui, també és per un gest que en un principi deixava molt sorprès tothom. I és que durant un moment de l’actuació, s’apropava a càmera i treia la llengua fent un moviment estrany. De què es tractava? En un primer moment alguns usuaris de Twitter ho interpretaven com un reconeixement al carnaval del seu país, mentre que d’altres deien que havia estat una picada d’ullet cap a les seves arrels libaneses en fer un soroll anomenat zaghrouta, una celebració típica durant una festa. 

Gestos a part, avui tothom comenta la brutal actuació que es van marcar. Un duel de dives que ha servit per reivindicar el paper de les dones llatines dins del món de la música.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa