El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Subhasten una polsera de diamants de Letícia per gairebé 70.000
  • CA

La reina Letícia té un joier summament preuat. Hi guarda alguna peça digna de col·leccionista, tresors dels Borbons de fa segles i els caramelets més atractius de les noves col·leccions. Les que més fa servir són les polseres bessones de Cartier que pertanyien a la reina Victòria Eugènia, així com les arracades d’or blanc i diamants de Gold & Roses. Ara bé, del que s’està parlant avui és d’un altre model de Cartier.

 

La revista ‘Semana‘ treu a la llum que la monarca hauria perdut una peça del seu joier: un braçalet d’or blanc i diamants que va heretar de la reina Sofia. Es tracta d’una peça exclusiva que Cartier hauria dissenyat inspirant-se en les columnes gregues, en homenatge als orígens de la dona del rei Joan Carles

 

La reina Letícia, durant els premis 'ABC' del 2017
La reina Letícia, amb la polsera en qüestió durant els premis ‘ABC’ del 2017  | Europa Press

 

Ara surt a subhasta a Sotheby’s una peça completament idèntica, amb la qual cosa es pensa que és la de Letícia. No confirmen si la marca hauria creat algun disseny més o el de la família reial és exclusiu, el que sí que se sap és que la casa de subhastes arrancarà amb un preu estimat de venda que oscil·larà entre els 52.000 € i els 70.000 €. 

 

 

Es realitzarà el 17 d’abril, quan de ben segur que un munt de curiosos es barallaran per aconseguir la preuada joia. De moment només diuen que pertany a una important col·lecció molt preuada i que va pertànyer a una lady. Amaguen darrere d’aquest hermetisme a la reina Letícia? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa