El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mediaset suspèn l’emissió en directe per l’atac d’ansietat d’una col·laboradora
  • CA

Mediaset segueix apostant per Solos, un Gran Hermano en petit format en el qual una parella passa uns dies a una petita habitació sense moltes distraccions. L’objectiu? Que es barallin per aconseguir audiència, una idea que de moment no està agradant massa.

Els actuals habitants de la casa són Steisy de MYHYV i Manuel de La isla de las tentaciones. En aquesta ocasió els han permès rebre visites, el que ha enfadat molt a la germana de Steisy. Per què? En veure que hi acudia Pablo, la parella de la seva germana: “Pablo és una merda de persona. Té manipulada a la meva germana i la tracta com a una m…”, etzibava a Instagram.

Steisy rebia la trucada de la germana, que assegurava que Pablo l’ha bloquejat a Instagram a ella i a la mare. Davant d’aquesta crisi familiar, ella trucava al seu xicot qui li donava la seva versió. I a partir d’aquí, una situació molt tensa en la qual Steisy es deia de tot amb la germana i acaba plorant sense control. De fet, el seu company de concurs es veia obligat a demanar ajuda als organitzadors en veure que Steisy començava a patir un fort atac d’ansietat: “Podeu venir un moment, si us plau? Veniu! I tu relaxa’t, si us plau”. El programa, llavors, decidia tallar les imatges en directe.

Alguns teleespectadors es preguntaven què havia passat exactament tot just abans de tallar-se la connexió, el que es podia veure gràcies a les imatges captades per un usuari de Twitter.

Unes imatges censurades que no han evitat que surtin a la llum.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa