Steisy de ‘Supervivientes’, malalta: “Tinc depressió explosiva intermitent”

Patricia Steisy ha estat una de les concursants de Mujeres y Hombres y Viceversa i Supervivientes més mediàtiques. Ara feia molt que no apareixia a televisió, per la qual cosa ha sorprès molt veure-la a Sálvame aquest dimecres. Aquests últims dies havia estat notícia perquè se l’havia vist molt més grassa, amb un canvi físic que havia preocupat els seus seguidors. El problema? Que està malalta.

Així ho ha explicat ella mateixa en directe, en una entrevista molt dura en la qual ha posat nom a què li passa: “Tinc depressió explosiva intermitent“. Es tracta d’un tipus de malaltia que li provoca episodis sobtats de conductes impulsives, agressives i exagerades. Uns pics emocionals que s’ha de tractar, tal com ha confessat entre llàgrimes.

Steisy relata el seu drama a 'Sálvame'   Telecinco

Steisy relata el seu drama a Sálvame / Telecinco

I afegeix: “Admetre que tenia una depressió m’ha costat molt. Estava desesperada, vaig arribar a anar a bruixes perquè em tiressin les cartes. No entenia res. No m’agrada fer pena i m’he fet molt de mal a mi mateixa, però no em puc enganyar a mi mateixa ni ser tan dura. Se m’accelera el pensament… Jo mateixa m’esgoto d’escoltar el meu propi cap. Totes les meves emocions són completament exagerades. Si tinc alegria, és com si m’hagués tocat la loteria, i si tinc pena, és com si s’hagués mort la meva mare”.

Es va veure obligada a tractar-se, el que ha fet que engreixi 20 kg: “Després de patir un d’aquests episodis em quedo tres dies completament esgotada per culpa del xut d’adrenalina que he sentit. A més a més, em donen petits lapsus perquè estic fora de mi mateixa. Tinc problemes de son i d’orina… Em van avisar que amb aquest tractament em podria canviar el metabolisme i que aquesta ansietat em podia fer menjar mal. Ara bé, havia de curar-me i el que menys importa és el físic”.

Steisy confessa que està malalta a 'Sálvame'   Telecinco

Telecinco

És conscient, però, que el canvi ha estat molt important: “He passat d’una talla 34 a una 42, però estic sana així que no vull que em facin sentir malament. La gent és molt cruel…”. 

Nou comentari