El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor als 57 anys un dels actors més estimats de ‘Sexo en Nueva York’
  • CA

Willie Garson va triomfar a televisió amb la seva participació en més de 150 sèries. Avui s’ha conegut la seva mort, la pèrdua d’un intèrpret de 57 anys que sempre serà recordat com el mític Stanford Blatch, el millor amic de Carrie Bradshaw a Sexo en Nueva York. Feia temps que lluitava contra el càncer, el que finalment no ha pogut superar. Ha estat el seu fill l’encarregat de confirmar la trista notícia: “T’estimo, pare. Descansa en pau. Estic tan content que hagis pogut compartir totes les teves aventures amb mi i que hagis pogut aconseguir tantes coses. Estic molt orgullós de tu”. L’Stanford era un personatge crucial per a la Carrie, el seu confident més proper i estimat més enllà de les tres amigues del grup. La relació amb l’Antony, el millor amic de la Charlotte, va ser l’argument principal de la seva aparició a la sèrie.

Tots els companys de la producció s’han mostrat desolats a la xarxa, que s’ha omplert de missatges de comiat cap a un dels personatges més estimats de la sèrie. Una pèrdua que també afecta la producció del remake de la sèrie que s’està gravant actualment, la que tenia previst donar un paper a l’actor. L’última imatge que s’havia publicat d’ell, de fet, era durant el rodatge d’una de les escenes que el retrobava amb la seva amiga Sarah Jessica Parker. Ella és una de les úniques actrius que no s’ha acomiadat d’ell públicament, el que fa pensar que està destrossada.

Són molts els actors i les actrius que estan publicant els seus comiats, un adeu públic a Willie Garson que deixa clar que no només eren els fans els que l’adoraven, sinó també els companys de professió. El rodatge de la nova versió de Sexo en Nueva York compta amb una nova baixa, la que ara caldrà veure com afronten.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa