El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El sorprenent desig de Rocío Carrasco per al 2022

Rocío Carrasco ha estat, sens dubte, un dels personatges del món del cor aquest 2021. La filla de Rocío Jurado va centrar tota l’atenció mediàtica durat l’emissió de la seva sèrie documental, ‘En el nombre de Rocío’. I sembla que la també filla de Pedro Carrasco tornarà a estar d’actualitat aquest 2022, amb la segona part de l’emissió del programa, més centrat, en aquesta ocasió, en la vida de la seva mare.

Rocío Carrasco ha recuperat la normalitat la seva vida, després d’anys de viure tancada i amb por, per la relació que va mantenir amb el pare dels seus fills, Antonio David Flores. Aquesta setmana ha sortit a sopar a Madrid amb dos bons amics seus, David Valldeperas i Anabel Dueñas, acompanyada de la seva actual parella, Fidel Albiac. En sortir, es va aturar a parlar amb els periodistes, amb qui va conversar sobre el programa especial que Telecinco va emetre per parlar de l’herència oculta de la cantant.

Rocío Carrasco | Telecinco

“Han estat anys molt durs, però l’homenatge ha estat meravellós, han estat tots els seus companys i ha estat una cerimònia meravellosa”, ha afirmat Rocío Carrasco en declaracions a ‘El Programa de Ana Rosa’. Sobre una possible reconciliació amb la seva germana, Gloria Camila Ortega, la filla de Rocío Jurado no ha volgut pronunciar-se: “Jo he anat a Telecinco sempre a fer el que havia de fer, i ja està”.

I en relació a l’any 2022, i preguntada per què li demana, ha respost: “Que em quedi com estic“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa