Sor Lucía Caram: "La democràcia està de dol i la justícia segrestada"

La monja dominica insta Rajoy "a dialogar i a respectar"
Sor Lucía Caram
Sor Lucía Caram | Jordi Borràs

 

La monja dominica Sor Lucía Caram ha valorat aquest migdia la detenció del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a Alemanya. "Desolació i tristesa per la humiliació a la qual pretenen sotmetre a Catalunya. La democràcia està de dol i la justícia està segrestada. Urgent el diàleg, el respecte i la dignitat . Sr M.Rajoy: aprengui a dialogar i a respectar". 

 Comentaris
Avia
Moltes gracies sor Lucia pero demana coses impossibles a España ni saben ni volen dialogar ni tant sols parlar
Es Vd. la que hace años perdió el respeto a más de la mitad de los catalanes.
Vd. no tiene la más mínima moralidad para ahora solicitar respeto; Vd. es una vulgar manipuladora; pero la realidad es contundente, no se manipula, en las democrácias mundiales no tienen cabida los golpistas; ninguna de ellas moverá un sólo dedo por estos delincuentes.
La Cataluña de cerrado y sacristía, devota de Rufián y Sor Lucia. Lamentándose desde 1714 -lustro arriba, lustro abajo,- en medio de una lluvia de lícitos amarillos y ositos de Tous. En cuanto a la Cataluña de la rabia y de la idea, tendremos que seguir esperándola, me temo. Sentados a ser posible.
LUIS
Pedir dialogo y respeto a un grupo de fascistas asesinos como son los patrañoles es imposible. Solo tienen odio y ganas de sangre inocente. Ya lo dicen en su himno: " A por ellos".
ME MONDO
@LUIS Pedir dialogo y respeto a un grupo de fascistas asesinos como son los patrañoles es imposible. DIALOGAR CON GENTE COMO UD., IMPOSIBLE
Paulina
Gràcies per les teves paraules però aquest estat espanyol és una dictadura, un estat autoritari.
Ay! la casilleta da la esglesia
Em sembla ca la casilleta da la esglesia da la daclarasió da la renta aquet any es va a quedá en blanc, dons
La democracia está de luto y la justicia está secuestrada
Quizá en Tucumán. En España no.
Exiju al Papa
Yo exiju al Papa ca camibi duna vagada la biblia i digui la britat, dons, Yesucrist era catalá i el van crusificá par sé indapandantista, dons
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
SOR LUCIA CARÁM Aixo no u arregla NI DÉU Pero si tinguesin JA UN GOVERN CATALÀ Algu millor ferien Ara TORRENT A DE TRIAR UNA CANDIDATA UNA Dona que pogui SER LA PRIMERA DONA PRESIDENTA DE CATALUNYA y Independentista PROU DE HOMES Son un FRACÁS Una Dona no la persiga la Justicia Espanyola ni cap PUTA JUTGE JUEZ ..Catalunya Vol ja un Govern si o si ES URGENTE TENIR-LO JA ¿ A QUE ESPEREN A FER-LO ?
Teresa
Sor Lucia, España ha respost sempre amb violència, guerres, bombardejos... mai ha dialogat, sols ha sotmès. Ara gràcies a la UE no pot i s'està corsecant, la seva violència judicial, moral és enorme i és dins del cervell de la majoria dels ciutadans espanyols, mal informats i sotmesos a la seva propaganda
Adoctrinat
La Esglesia que tu representes,es la Esglesia que te fa sentir a gust,Jo fa molt de temps que soc fora de la Esglesia Oficial de: UNA GRANDE Y LIBRE,i el braç alçat enlaire.Gracies per lo que ens dones.

envia el comentari