El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sonsoles Ónega, molt afectada, preocupa l’audiència en posar-se a plorar en directe
  • CA

Sonsoles Ónega no ha pogut evitar emocionar-se en l’últim programa de Ya es mediodía, en el que connectaven en directe amb el seu pare per parlar de l’homenatge a les víctimes del coronavirus. Fernando Ónega era el mestre de cerimònies de l’acte, precisament, el que motivava l’entrevista en directe entre pare i filla. En un primer moment feien broma sobre tutejar-se o parlar-se de vostè, una bona sintonia que va acabar derivant en una gran emoció de la presentadora.

Sonsoles Ónega es posava a plorar en directe en sentir el pare recordar-se del seu germà, víctima del Covid: “Jo em quedo amb una imatge que ningú no ha pogut veure, aquella imatge d’un familiar que ingressa a l’hospital i a qui has d’enterrar sense haver-te pogut acomiadar d’ell. Estic parlant del meu germà José Ramón, del teu tiet José Ramón”.

Sonsoles Ónega es posa a plora en directe / Telecinco

Un homenatge improvisat en directe que afectava la periodista, que es mostrava molt afectada i havia d’interrompre l’entrevista. Un cop més tranquil·la, Sonsoles tornava a aparèixer a pantalla per acomiadar al seu pare i per enviar un missatge a totes les famílies que han patit aquesta desgràcia: “El meu tiet, el teu germà… Som una de les famílies que ha patit tot això. El dia que perdem l’emoció haurem perdut tot el que he viscut”, reflexionava ella amb llàgrimes als ulls.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa