El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La presentadora Sonsoles Ónega, enxampada de la mà d’una nova parella
  • CA

Sonsoles Ónega està adquirint cada cop més pes a dins de Telecinco. La presentadora de Ya es mediodía s’ha fet amb un lloc destacat a la cadena, el que, alhora, l’envolta de més expectació mediàtica. És per això que les revistes del cor han començat a perseguir-la per aconseguir més informació sobre la seva vida personal. Fins ara només sabíem que està divorciada des de l’any passat, quan va trencar la relació amb el seu marit després d’onze anys junts i dos fills en comú.

Els paparazzi han fet la seva feina i han pogut saber que ha començat una nova relació. És la revista Diez Minutos qui publica les primeres fotos del nou amor de la periodista en exclusiva. Es tracta de César Vidal, un arquitecte gallec amb qui l’han fotografiat durant un passeig romàntic amb els gossos i durant un dinar en un restaurant.

Expliquen que fa poc que es coneixen, però que la relació ha començat amb molt bon peu: “Sonsoles es troba realment a gust amb ell”. Haurien estat uns amics en comú els que els haurien presentat.

La presentadora de ‘Ya es mediodía’, acompanyada de la seva nova parella / Diez Minutos

Una nova il·lusió que fa que la presentadora protagonitzi titulars també en la premsa rosa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa