Sonsoles Ónega i Jorge Javier, al capdavant del nou ‘reality’ de Telecinco

Telecinco es prepara per al final de ‘Supervivientes’ mentre pensa ja en el seu substitut. La cadena ha aconseguit una audiència molt bona gràcies al reality, per la qual cosa no vol quedar-se sense tots aquests teleespectadors. Què els oferiran a partir d’ara? Un nou programa de convivència amb parelles de famosos com a protagonistes.

El presentador tornarà a ser Jorge Javier Vázquez, el comodí perfecte i insubstituïble per a Pablo Vasile. En aquesta ocasió comptarà amb l’ajuda d’una presentadora novella en aquest tipus de televisió, Sonsoles Ónega. La conductora de ‘Ya es mediodía’ sempre ha fet programes informatius, però ara es llança a provar sort en el món dels realities.

Ho farà de la mà del gran expert, Jorge Javier, en un format nou que han anomenat ‘La casa fuerte‘. Expliquen que estarà protagonitzat per parelles de famosos a les quals confinaran en una vila. Hauran de participar en diverses proves per aconseguir els diners i anar acumulant-nos en la caixa forta de la seva habitació. La resta de parelles estaran acampades en el jardí i tindran la missió d’assaltar els rivals per quedar-se amb la seva habitació i respectiva caixa forta.

Jorge Javier s’encarregarà de la gala gran, la dels dijous, mentre que Sonsoles s’estrenarà en els debats de diumenge. Una plaça que ocupava Jordi González fins ara, que sembla que no estarà present en aquest nou programa. En el programa d’aquest migdia, Sonsoles ha confirmat la notícia: “No m’ha donat temps ni a processar-ho. Tinc un àudio de Jorge que no he pogut escoltar. Accepto aquest projecte amb una il·lusió molt gran“. Una gran sorpresa, el seu fitxatge. De ben segur que totes les mirades es fixen en el seu paper en aquest nou tipus de formats. 

Nou comentari