El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sonsoles Ónega, víctima d’una estafa enmig del carrer: “M’han tret diners”
  • CA

Sonsoles Ónega és una de les presentadores de moda. La setmana vinent celebra el segon aniversari de ‘Ya es mediodía’, el magazín que tantes alegries li ha donat professionalment parlant. S’ha fet amb un lloc destacat a Telecinco, el que li ha servit perquè l’ofereixin presentar el debat de ‘La casa fuerte’. 

Aquest diumenge, de fet, s’estrenarà al capdavant del nou reality de la casa. Un format completament nou per a ella, que per primer cop treballarà en un programa d’aquestes característiques. Hi ha molta curiositat per veure com ho fa, encara que avui és notícia per un tema completament diferent.

I és que aquest dijous ha fet una confessió en directe que ha deixat tothom amb la boca oberta. Estaven parlant sobre l’exalcalde de Madrid José Maria Álvarez del Manzano, que ha patit un intent de robatori en ple carrer, quan Sonsoles deia que ella ha patit una cosa similar en els últims dies: “S’estan posant els carrers de Madrid impossibles”.

Sonsoles Ónega a ‘Ya es mediodía’ Telecinco

“L’altre dia em va passar una cosa tremenda pel carrer. D’una estafa. Ja ho explicaré perquè ara no tenim temps, però em van intentar estafar enmig del carrer. Em van arribar a treure diners i tot. És molt llarg, però us ho explicaré”, relatava deixant amb la curiositat als teleespectadors. Una cosa ha volgut deixar clara, que s’ha d’anar amb molt de compte. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa