El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sonia Ferrer, abatuda: operen la filla d’urgència i mor un amic íntim
  • CA

Sonia Ferrer ha viscut un cap de setmana molt intens en el mal sentit de la paraula. La presentadora catalana s’ha assabentat de la mort inesperada d’un bon amic amb qui només uns dies abans parlava per quedar per berenar. Completament trencada, compartia el seu dolor en una publicació a Instagram que ha rebut molts missatges de condol i ànims: “Ara mateix hauria d’estar amb tu, cervesa en mà (vi per a mi), rient-nos de les nostres gestes mentre aprofitem per fer teràpia. Això de jo et dono un consell a tu i tu me’n dones un a mi però després no ens fem ni cas. En comptes d’això, estic intentant recompondre’m per anar al tanatori a acomiadar-me de tu”. No ha donat detalls de què li ha passat a l’amic, però per les fotos sembla que no era gaire gran i que la pèrdua ha estat sobtada. Alguns mitjans asseguren, de fet, que ha estat atropellat.

Sonia Ferrer s’acomiada d’un amic / Instagram

I d’aquí, a patir un fort ensurt amb la filla que les portava d’urgència a l’hospital. Sonia Ferrer compartia una fotografia des d’un centre hospitalari de Madrid i explicava que la nena havia caigut i que havien d’operar-la d’urgència: “Ahir vaig sortir del tanatori corrents fins a l’hospital perquè havien d’operar d’urgència a la meva filla, que havia caigut i trencat el colze. Gràcies a cirurgians i cirurgianes i a infermers i infermeres per ser més que herois”.

L’operació ha anat bé i la nena tindria ganes de rebre l’alta ja, tal com ha reconegut Sonia poc després: “Des de les 7 del matí demanant anar a l’escola i… sorpresa! Ha vingut un professor a portar-se-la a l’aula hospitalària. Se li ha il·luminat la cara. Beneïda sanitat i educació pública. Gràcies”, deia tot publicant una foto de l’aula en qüestió.

La presentadora ha aconseguit una bona legió de fans a Instagram gràcies a la seva transparència a l’hora de compartir què fa i què li passa en el seu dia a dia. Ara se centra en recuperar-se del dol de perdre un amic proper quan no s’ho esperava i en cuidar la filla, que haurà d’estar en repòs unes setmanes abans de començar la rehabilitació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa