El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sofía Suescun, molt afectada pel robatori a casa: “Em sento vigilada”
  • CA

Sofía Suescun ha reaparegut a televisió després del robatori que ha patit a casa, el que coincidia amb la seva tornada d’Eivissa. La col·laboradora ha acudit al ‘Deluxe’ per reconèixer que ha passat molta por i que va patir un atac d’ansietat molt fort quan va veure tota la casa regirada i que s’havien endut tantes coses. La llista és llarga, des d’objectes de valor, fins a diners en metàl·lic o el cotxe. Però, a més a més, reconeix que també s’han endut objectes personals: “M’han robat fins i tot les calces brutes que tenia en el cistell”.

Visiblement afectada, ha confessat que ho ha passat molt malament: “No podia menjar ni dormir. Tinc por estant a dins de casa, em sento controlada i vulnerable. M’imagino allà aquells homes, trepitjant i tocant les meves coses… Van tirar un pastís a terra, van prendre un cafè… Han tingut quatre dies per fer el que volguessin a casa meva”.

Sofía Suescun al 'Deluxe' Telecinco

Sofía Suescun al ‘Deluxe’ / Telecinco

Les bones notícies són que han trobat pistes evidents que els poden ajudar a saber qui són els lladres: “No puc explicar molt, però la policia ha trobat pistes i, a més a més, estan seguint el cotxe perquè té geolocalitzador”. És conscient que hauria d’haver posat una alarma, un error que reconeix: “Sóc molt confiada… Però ja està tot controlat”. S’ha mostrat molt enfadada també, perquè alguns seguidors l’han acusat directament a ella per publicar a Instagram que estava a Eivissa i no a casa: “Sóc influencer i que em diguin que pràcticament és culpa meva, doncs m’enfada. La culpa és del lladre que fa el mal”. 

Sofía Suescun ensenya com van deixar la casa els lladres Telecinco

Sofía Suescun ensenya com van deixar la casa els lladres / Telecinco

Una cosa ha deixat clara, i és que no vol marxar del pis encara que senti molta por: “No puc viure així, la policia m’ha tranquil·litzat molt. M’ha dit que són coses que passen i que no puc viure amb la por de quan passarà, que tot és material i tot es recupera”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa