El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Entren a robar a casa de Sofía Suescun: “He tingut un atac d’ansietat”
  • CA

Sofía Suescun i Kiko Jiménez han estat uns dies de vacances a Eivissa, el que uns lladres han aprofitat per entrar a la casa de la col·laboradora de televisió. Durant aquests dies de relax havia hagut de passar per l’hospital per culpa d’una insolació, però era arribar a Madrid i patir un atac d’ansietat en adonar-se que havien entrat a casa.

En arribar al pis, s’hauria trobat la porta oberta i tot mogut i trencat a terra. El seu xicot ho ha explicat en directe a ‘Sálvame’: “Està sola i amb un estat d’ansietat molt fort. Està fatal… Els lladres li han destrossat la casa, s’han emportat el seu cotxe i han deixat escapar els seus gats”.

Sofía va omplir la xarxa de fotografies dels seus gats desapareguts, que haurien marxat corrents en veure la porta oberta. Afortunadament, ha acabat trobant els quatre. La policia es traslladava ràpidament a casa de Sofía per investigar què s’han emportat els lladres i qui són, un robatori que ha denunciat perquè han fet fins i tot un forat en el lavabo.

Sofía Suescun i Kiko Jiménez / Europa Press

El problema? Que fa molt poc que viu allà i per això encara no tenia alarma de seguretat: “S’han emportat tot el que hi havia de valor. Diners en efectiu, mobles, el cotxe… Un desastre”. 

Un gran ensurt que ha acabat ràpidament amb l’energia que havien agafat durant aquest viatge romàntic a Eivissa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa