Sofía Suescun pateix un atac d'ansietat a 'Gran Hermano Dúo' i acaba desmaiant-se

L'última gala de 'Gran Hermano Dúo' va començar envoltada d'expectació. L'ictus que ha patit Jorge Javier Vázquez l'obliga a estar de baixa, com és lògic, així que tothom volia veure si Jordi González li dedicava unes paraules d'ànims. I així va ser, el programa va enviar-li una dedicatòria ben tendra; encara que no van aconseguir que entrés en directe com havia fet a 'Sálvame'.

 

 

El reality va seguir el seu guió previst i van anar comentant els moments més importants durant la gala. Ara bé, van acabar tenint una protagonista inesperada: Sofía Suescun. La participant va rebre una visita de la seva mare, Maite Galdeano, que va posar-la tan nerviosa que va acabar provocant-li un atac d'ansietat.

 

 
Sofía Suescun i la seva mare, a 'Gran Hermano Dúo'
Sofía Suescun i la seva mare, a 'Gran Hermano Dúo' | Telecinco

 

 

La trobada amb la mare no era fàcil, ja que la dona volia convèncer-la que s'allunyés d'Alejandro Albalá perquè l'estava perjudicant en el concurs. Li va presentar un escenari molt complicat, tot exagerant mentre deia que l'audiència l'estava criticant moltíssim.

 

 

Veure's davant d'un panorama tan desolador va accelerar-li el pols i va necessitar estirar-se al sofà: "Estic molt malament. No em trobo bé. Perdona'm, però estic molt marejada". Van deixar que marxés a estirar-se, i posteriorment va ser el presentador qui va explicar als teleespectadors què havia passat: "Sofia ha patit un atac d'ansietat per la divertida visita de la seva mare", va comentar irònicament. 

 

 

 

 

L'equip mèdic del programa l'hauria atès i li hauria donat una mica de sucre per ajudar-la a què es recuperés. Davant d'aquesta inesperada situació, Jordi González va intentar treure ferro per no preocupar encara més a Sofia: "La teva mare t'ha presentat un escenari apocalíptic que no és així, ha exagerat un munt". I d'aquí, a esbroncar Maite quan va tornar a plató: "Has deixat la teva filla feta pols. No ens has agradat el que has fet. Es pot dir el mateix sense aquesta agressivitat". 

 

 
Sofía Suescun a 'Gran Hermano Dúo'
' | Telecinco

 

 

Tornaran a convidar la mare? Perquè està clar que espectacle dona... 

 

 
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?