Sofía Suescun i Sandra Pica, denunciades per enganyar els seus seguidors

Dues famoses molt conegudes s’han ficat un embolic. Són Sofía Suescun, participant de diversos realitis, i Sandra Pica, actual parella de Tom Brusse, participants de ‘La Isla de las Tentaciones 2’. Segons ha fet públic el programa de Telecinco ‘Socialité’, les dues influencers han estat denunciades per FACUA per enganyar els seus seguidors i promocionar unes malles amb un suposat efecte anticel·lulític i amb beneficis sanitaris, el que està prohibit des de l’any 1996.

Rubén Sánchez, advocat de FACUA, ha relatat al programa de Telecinco totes les irregularitats que han comès les dues televisives dones a través de les seves xarxes socials: “Estan anunciant un producte prohibit, no poden atribuir-se propietats terapèutiques relacionades amb l’eliminació de cel·lulitis”, ha explicat. “Estan fent creure que és un producte que eliminarà la cel·lulitis pel que són partícips de la infracció”, ha insistit l’advocat.

Sandra Pica | Europa Press

Sandra Pica i Sofia Suescun estarien cometent una altra infracció a més d’anunciar aquestes malles, ja que es tractaria d’“una publicitat per part de persones conegudes que no aclareixen que estan fent publicitat”, ha relat l’advocat. Les denúncies estan en mans de la Direcció General de Salut Pública del Ministeri de Sanitat i la Direcció General de Consum.

Tot això els podria suposar greus problemes: “Podrien obrir expedients que podrien derivar en multes de milers d’euros i qualsevol consumidora que se senti víctima podria denunciar”, ha avisat Sánchez.

Nou comentari