El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sofía Suescun, polèmica per un comentari molt desafortunat: “Vull adoptar un negret, ajudar-los igual que amb els animals”
  • CA

Sofía Suescun l’ha fet grossa. Qui fos guanyadora de Gran Hermano 16 actualment és col·laboradora de la secció rosa de Ya es mediodía, un magazín que aquest dimarts ha estat en boca de tots per culpa d’unes declaracions incendiàries de la tertuliana.

Estaven parlant de l’embaràs d’Anabel Pantoja quan Sofía deixava caure que ella també vol ser mare. En el seu cas, però, ha deixat clar que li agradaria ser mare adoptant. Fins aquí tot correcte, el problema ha estat la manera de referir-se als nens de color a qui presumptament li agradaria ajudar: “A mi m’agradaria adoptar algun negret. És com el meu somni”. Una referència que molts teleespectadors han titllat de racista.

Ara bé, això no ha estat el més greu. Tot seguit empitjorava encara més la cosa: “Adoptar algun negre, igual que amb els animals. Crear-los no, sinó ajudar-los. M’encanta”, etzibava sense ser conscient de la comparació que acabava de fer.

El més greu de tot plegat és que els companys no li retreien res en aquell moment, més aviat aplaudien que vulgui adoptar: “Té molt d’amor en el pit”, deia un dels tertulians. La xarxa esclatava ràpidament contra el controvertit discurs de Sofía Suescun.

Unes paraules que li han causat moltíssimes crítiques. Ella encara no s’ha pronunciat sobre la polèmica, però és probable que hi faci referència durant el programa d’avui.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa