Un programa de Telecinco enganya descaradament l’audiència, que esclata contra les exclusives falses

'Socialité' torna a indignar els teleespectadors, que denuncien les mentides i trampes de l'espai

Ho han tornat a fer. Socialité, el programa del cor dels caps de setmana de Telecinco, ha mentit els teleespectadors deliberadament amb una informació falsa. Sembla que han agafat el mal costum de prometre notícies exclusives i “bombes” que, finalment, acaben no sent per a tant. Aquesta tàctica l’han tornat a fer servir aquest diumenge, quan anunciaven una vegada i una altra que havien aconseguit “una entrevista secreta a Rocío Jurado” i que la mostrarien al llarg de l’emissió. El problema? Que aquesta entrevista ja s’havia emès molts anys enrere i que no tenia res d’exclusiva ni innovadora.

En l’últim minut del programa, després d’una hora i mitja alimentant l’expectació, emetien un petit fragment de l’entrevista que va concedir Rocío a Pedro Ruiz a La noche abierta de La 2 en la que la cantant reconeixia que escrivia un diari personal. Allà es deia que Rocío tenia una carta en la que reconeixia haver estat trista als 18 anys, de la que volien demanar explicacions al seu exmarit Ortega Cano. Després de repetir insistentment que parlarien amb ell sobre el tema, la trucada no rebia resposta.

Els teleespectadors es mostraven indignats per la presa de pèl, la que no ha estat un fet aïllat ni molt menys. No agrada que assegurin tenir una exclusiva que acaba decebent. Ells, però, intenten pujar l’audiència amb mentides que acaben fent-los més mal que una altra cosa.

Nou comentari