El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’audiència de Telecinco, enfurismada: “Estafa absoluta! No teniu vergonya”
  • CA

Telecinco segueix perdent la batalla per l’audiència de les nits, el que els ha motivat a canviar la programació d’aquest dilluns per intentar batre a El Hormiguero. Per tal d’aconseguir-ho, han emès un especial de Socialité amb María Patiño al capdavant. El programa del cor dels caps de setmana ha passat al vespre per estirar encara més el xiclet del cas d’Isabel Pantoja, el que els ha funcionat, ja que han arribat a empatar amb les formigues d’Antena 3. Ambdós espais han fet un 15,3% de share, encara que Telecinco ha captivat una mica de més teleespectadors. 

Ara bé, deixant els números de banda, el cert és que poques vegades havien rebut tantes crítiques. El programa de María Patiño s’ha estavellat i ha rebut centenars de missatges plens d’indignació. Per què? En sentir-se “estafats i enganyats”.

Quin era el problema? Que el programa prometia l’entrevista “definitiva” que desemmarcaria Isabel Pantoja. No feien més que advertir que seria una autèntica broma, però al final resultava summament decebedor. El personatge entrevistat no era tan interessant ni famós i només li acabaven dedicant cinc minuts. 

María Patiño, en un programa especial de Socialité / Telecinco

Una presumpta gran exclusiva que va derivar en una entrevista sense cap gràcia ni cap titular important a qui fos parella d’Isabel Pantoja quan tenia 14 anys. L’audiència ha deixat clara la seva indigació: “No teniu vergonya. Això és una broma, no?”, “Patiño, hauries de negar-te a fer aquesta pallassada”, “Només veneu fums i mentides”, “Estafeu a l’audiència i avui l’heu cagat” o “Ha estat una estafa absoluta. Aquest testimoni ho havia de canviar tot?” entre centenars de crítiques més. Una emissió molt polèmica i controvertida que ha fet audiència, sí, però que no ha rebut cap comentari positiu. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: D'on no n'hi ha no en raja a desembre 14, 2020 | 23:36
    D'on no n'hi ha no en raja desembre 14, 2020 | 23:36
    És el que té ser espectacular, de la tele porqueria, que un és gilipolles
    • Icona del comentari de: D'on no n'hi ha no en raja a desembre 14, 2020 | 23:36
      D'on no n'hi ha no en raja desembre 14, 2020 | 23:36
      És el que té ser espectacular, de la tele porqueria, que un és gilipolles

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa