Sharon Stone parla de les greus seqüeles que li va causar l’ictus: “Vaig haver de tornar a aprendre a caminar i escriure”

Els metges van deixar clar a la família que l'exitosa actriu no havia mort de miracle

El Hormiguero ha comptat amb una convidada molt internacional en el seu últim programa. Sharon Stone ha concedit una entrevista a Pablo Motos per videotrucada, una conversa que ha aprofitat per sincerar-se sobre un dels moments més complicats de la seva vida. L’exitosa actriu nord-americana ha recordat l’ictus que va patir el 2001 i les nombroses seqüeles que li va causar, de les quals encara en pateix algunes.

L’actriu acaba de publicar un llibre al que ha anomenat La bellesa de viure dos cops, precisament fent referència a com li va canviar la vida arran de l’ictus: “Els metges em van dir que només hi havia un 1% de probabilitat que sobrevisqués al que havia viscut. Vint anys després, la gent es creu que estic al 100%, però no és així. Vaig tenir pèrdua de memòria, vaig perdre part de l’oïda esquerra, vaig començar a tartamudejar, no sentia una cama… De fet, vaig haver de tornar a aprendre a caminar, a llegir i a escriure“.

Els músculs van patir també, per la qual cosa ha hagut de recórrer al Botox per intentar col·locar tot al lloc on era: “Vaig haver de començar de zero. Vaig aprendre a caminar i a parlar en els primers sis mesos de recuperació perquè vaig conèixer un doctor que sabia les seqüeles que tenia. No vaig recuperar la sensació de la cama esquerra fins un any i mig després. Encara ara, a més a més, tinc certa debilitat en la part esquerra del meu cos”.

Pablo Motos entrevista Sharon Stone per videotrucada / Antena 3

Un ictus fortíssim que no la va matar de miracle: “Vaig tenir una experiència espiritual quan va passar tot. De debò que em vaig sentir atreta per una llum blanca que veia davant”. Unes confessions de l’actriu que evidencien com de malament ho ha hagut de passar.

Nou comentari