Sharon Stone fa campanya a favor de la vacuna contra la covid-19 i indigna els productors cinematogràfics

“No treballaré fins que tots els membres del nostre equips estiguin vacunats", afirma l'actriu

Sharon Stone està fent aquests dies campanya per a ser escollida com a membre de la junta directiva del SAG-AFTRA, el sindicat d’actors més poderós dels EUA, que compta amb el seu propi lliurament de premis i s’ha posicionat a favor d’exigir la vacunació total abans que es desenvolupin els rodatges. Durant un vídeo promocional, l’actriu va dir que va ser “amenaçada” amb perdre la seva feina per insistir que tots els que formin part del seu pròxim projecte estiguin completament vacunats contra la COVID-19, segons informa Infobae.

“Com a actors, ja saps, les coses no ens han anat bé”, diu Stone en el vídeo de la seva candidatura. L’actriu està fent de l’assegurança mèdica una alta prioritat de la seva campanya, particularment a la llum de la pandèmia de la COVID-19. “No crec que necessitis que et digui això. Vull dir, vaig perdre la meva assegurança després de 43 anys en el negoci degut a la COVID”.

“Aniré a treballar abans que tothom a la sèrie estigui vacunat? No, no ho faré”, prossegueix l’actriu en el vídeo. “M’estan amenaçant amb fer-me perdre la feina? Sí, ho fan. Perdré la meva feina si no es vacuna a tothom a la sèrie? Sí, podria fer-ho. Intentaré per tots nosaltres que tots els sets als quals anem tinguin a l’equip vacunat? Sí, ho faré. Per què? Perquè és ridícul que hàgim d’anar a treballar on no és segur fer-ho”.

“No treballaré fins que tots els membres del nostre equips estiguin vacunats. I tu tampoc ho hauries de fer. Lamento molt que aquestes siguin les nostres condicions de treball, però és el que hi ha”, conclou l’actriu. Unes declaracions que han indignat profundament els productors audiovisuals.

Nou comentari