El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Shakira sorprèn en encertar totes les respostes d’un test sobre ciència
  • CA

Shakira ha deixat clar en diverses ocasions que té molts talents ocults. És una de les cantants més exitoses, però, a més a més, també se li donen bé els esports aquàtics, el patinatge o el tennis. Durant el confinament va sorprendre els fans en anunciar que havia estat estudiant un curs de filosofia online: “Acabo de graduar-me en un curs de filosofia antiga. Ja sé que les meves aficions no són pràctiques, però vaig necessitar moltes hores després de posar a dormir els nens. Gràcies a Plató, els predecessors i la Universitat de Pennsilvània per la diversió d’aquestes quatre setmanes”.

Doncs bé, avui torna a ser notícia pel seu intel·lecte. En aquest cas es parla d’ella perquè ha publicat un vídeo seu a Tik Tok en el qual se sotmet a un test sobre ciència. El resultat? Tot encerts. Química, biologia i astrologia: tres disciplines en les que queda clar que també té coneixements.

Les imatges s’han fet virals ràpidament, ja que ha fet molta gràcia als seguidors veure-la respondre preguntes científiques. Ha encertat el pH de l’aigua, a quina temperatura són iguals els Celsius i els Fahrenheit, el nom del satèl·lit que ha viatjat més lluny en el Sistema Solar o quin és el gas més abundant en l’atmosfera terrestre.

 

 

Gràcies a aquesta demostració el seu nom s’ha convertit en tendència i s’han escrit centenars de comentaris a Twitter. Shakira s’atreveix amb tot, el que torna a demostrar ara en l’àmbit de la ciència.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa