El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Shakira torna als jutjats: Hisenda segueix investigant el seu frau fiscal
  • CA

Aquest cap de setmana serà molt especial per a Shakira. La cantant colombiana celebra diumenge el seu aniversari, el que passarà a sobre d’un dels escenaris més mediàtics del món: el descans de la Super Bowl, que engloba més de 150 milions de teleespectadors. 

Enguany la colombiana és l’encarregada d’entretenir el públic amb les seves cançons, però no estarà sola. Jennifer López és l’altra escollida, el que permetrà veure les dues dives juntes durant l’esdeveniment esportiu més seguit de tot l’any. Durant la roda de premsa de presentació, han assegurat que homenatjaran a Kobe Bryant, l’estrella de l’NBA que va morir el passat diumenge en un accident d’helicòpter. 

Shakira i Jennifer López, a la roda de premsa pre Super Bowl Europa Press

Shakira i Jennifer López, a la roda de premsa pre Super Bowl / Europa Press

Aquesta oportunitat ajudarà Shakira a guanyar encara més repercussió, un caramelet que desitgen els cantants de tot el món. Ara bé, no tot són bones notícies per a ella. I és que aquí a Espanya l’Agència Tributària acaba de ratificar davant del jutge que segueixen investigant-la per frau fiscal.

La parella de Gerard Piqué està immersa en una batalla judicial contra l’administració espanyola des de fa anys, des que va ser acusada per Hisenda d’haver defraudat un munt de diners. L’acusaven d’haver mentit quan afirmava que no tenia la residència a Espanya fins al 2015, el que suposaria un frau fiscal de 14,5 milions d’euros entre 2012 i 2014. Li reclamen que tornin els ingressos que hauria ocultat en paradisos fiscals mitjançant un entramat d’empreses. 

Europa Press

 

Shakira va pagar els 14,5 milions d’euros per anar disminuint la multa que no parava de tenir més i més interessos. Això no ha impedit que l’Agència Tributària segueixi investigant-la, tal com informa ‘EFE’. Caldrà veure en què acaba aquest estudi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa