El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Shakira, atacada per dos porcs senglars: “M’he enfrontat a ells”
  • CA

Shakira i Gerard Piqué viuen en una zona privilegiada als afores de Barcelona, una casa a Esplugues des d’on tenen unes vistes increïbles de la capital catalana i on poden sortir a passejar pel parc de Collserola. Aquest dimarts, la cantant va sortir a fer una volta amb el seu fill gran, Milan, quan els sorprenien una parella de porcs senglars. Els animals s’apropaven a ells, sense por, i haurien intentat prendre-li la bossa a la colombiana.

Ella mateixa ha explicat com ha estat l’atac, el que afortunadament ha quedat en un ensurt: “Mireu com m’han deixat la bossa dos porcs senglars que m’han atacat en el parc. M’han atacat, m’ho han trencat tot i s’han emportat la meva bossa cap al bosc amb el meu telèfon a dins. Al final me l’han tornat perquè m’he enfrontat a ells“, revela en unes imatges que acompanya de la mítica banda sonora del programa de Félix Rodríguez de la Fuente.

En el vídeo es veia la silueta del Milan, qui l’acompanyava durant l’incident amb els porcs senglars. Per tal de donar credibilitat a la seva història, Shakira li demanava al nen que la corroborés: “Milan, digues la veritat. Oi que la teva mare s’ha enfrontat a dos porcs senglars?”, però el nen marxava i no responia.

La cantant ho explica amb una barreja d’estupefacció, ensurt i diversió. Una experiència que podria haver acabat en tragèdia però que, afortunadament, només ha estat un ensurt que podran explicar com a anècdota. Sembla que en aquell moment es trobaven mare i fill sols, sense Gerard Piqué ni el petit Sasha. La bossa bruta i mossegada és la prova evident que els animals volien endur-se-la, segurament atrets per l’olor que se’n desprendria. És habitual veure porcs senglars per la zona, i aquestes últimes setmanes encara més. Cal anar alerta i procurar no enfrontar-s’hi ni apropar-se, dos consells als que Shakira no ha fet cas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa