El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Shakira: “Demano al govern que ens deixi sortir a passejar amb els nens”
  • CA

Shakira està confinada a casa amb Gerard Piqué i els nens, uns dies que està aprofitant per estudiar filosofia i fer exercici. Quan va començar l’estat d’alarma va publicar un vídeo en el qual demanava als seus seguidors que fessin cas a les autoritats sanitàries i es quedessin a casa, el que ara trenca per fer una petició al govern molt controvertida.

I és que la cantant ha escrit un missatge a Instagram que l’ha col·locat en el centre de les crítiques. Per què? En exigir al govern que aixequi la prohibició de sortir a passejar pel carrer amb els nens: “Coneixent la situació de pares amb nens petits en aquest difícil període de quarantena, empatitzo amb aquells que no compten amb un espai exterior o balcó perquè els seus nens respirin aire pur. Si està permès treure a passejar els gossos o els adults a comprar, s’hauria de pensar en una solució que atorgui aquest mateix dret als nens que necessiten sol i aire per a la seva salut física i mental”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Conociendo la situación de padres con niños pequeños en este difícil periodo de cuarentena, empatizo con aquellos que no cuentan con un espacio exterior o balcón para que sus niños respiren aire puro. Si está permitido salir a pasear perros o a adultos a comprar, habría que pensar en una solución que otorgue este mismo derecho a los niños quienes necesitan del sol y el aire para su salud física y mental. Urgiría al Gobierno a que considere una política que permita a un adulto encargado sacar a un niño a pasear, aunque sea sujeto a las restricciones que los expertos consideren y respetándose las normas de distanciamiento y sanidad. Los niños están siendo verdaderos campeones en este drama social y debemos pensar en su bienestar.

Una publicación compartida de Shakira (@shakira) el

“Urgiria el govern a que consideri una política que permeti a un adult encarregat de treure un nen a passejar, encara que estigui subjecte a les restriccions que els experts considerin i respectant-se les normes de distanciament i seguretat. Els nens estan sent vertaders campions en aquest drama social i hem de pensar en el seu benestar“, demana públicament.

Els seus seguidors s’han enfadat de valent, ja que creuen que no és moment de fer peticions d’aquest tipus. Si els experts recomanen que la gent surti el menys possible, no troben lògic que ella demani que es pugui sortir a passejar amb els nens. Un al·legat que li ha causat un munt de comentaris negatius.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa