El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Shakira: “El virus és molt ràpid i els nostres líders massa lents”
  • CA

Bona part dels seguidors de Shakira s’estaven preguntant on era i què opina de l’emergència sanitària que travessa Espanya pel coronavirus. La cantant encara no s’havia pronunciat, ni tan sols havia dit on està fent la quarantena. Doncs bé, després d’una setmana de silenci, ha optat per publicar un vídeo en anglès amb el qual insta a tothom a quedar-se a casa i fer cas a les autoritats.

Crida l’atenció que se la veu enfadada amb la gestió que han dut a terme els governs europeus, una crítica que pretén que faci reflexionar als països Sud-americans amenaçats per la pandèmia: “Si us plau, quedem-nos 15 dies a casa, pel bé dels més necessitats, dels malalts i de la gent gran i vulnerable del món. Instem als nostres líders a què implementin 15 dies de distanciament social extrem. El tancament d’escoles i llocs públics on la gent es reuneix, per aplanar la corba i poder prevenir l’extensió del virus especialment en els països que no estan preparats per oferir l’atenció mèdica com a Amèrica Llatina o Àfrica”.

“Molts països no han escoltat les recomanacions de les autoritats sanitàries, estan actuant massa tard o estan prioritzant l’economia per sobre de la vida de la salut de la gent. La meva experiència havent viscut a Europa és que ens hem adonat que el virus és molt ràpid i els nostres líders massa lents“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#GlobalEffort #QuédateEnCasa #StayHome

Una publicación compartida de Shakira (@shakira) el

Contundent i reivindicativa, Shakira fa servir el seu Instagram per enviar un missatge molt necessari. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa