El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Canvi físic radical de Shaila Dúrcal: 20 kg menys en només quatre mesos
  • CA

Shaila Dúrcal es guanya la vida gràcies a la música, una cantant que sempre estarà lligada al nom de la seva mare, la gran Rocío Dúrcal. Néixer en una família tan mediàtica l’ha envoltat d’expectació des de ben petita, el que fa que els fotògrafs i la premsa rosa la persegueixin. Interessa la seva vida privada, per la qual cosa agrada que sigui activa a Instagram. Ha estat allà on ha confessat que ha experimentat un canvi físic impactant: “Aquest estiu aposto per una vida saludable amb el meu equip de PronoKal! Fa quatre mesos que segueixo un mètode per a aprimar-me i estic més feliç que mai amb el meu resultat! Són gairebé 20 kg!“.

Shaila Dúrcal ha experimentat canvis físics importants / Europa Press

L’artista hauria perdut molt de pes en poc temps gràcies a un tractament sota control mèdic que ha volgut promocionar. Es tracta d’una combinació de dieta estricta, exercici i coaching que promet aconseguir resultats visibles des del primer dia. En el cas de Shaila sembla clar que ho ha aconseguit. Com? Amb una dieta cetogènica, baixa en hidrats de carboni i greixos però amb prou proteïnes com per guanyar massa muscular i perdre greix.

Molt contenta amb la seva nova imatge, aquest no és el primer cop que Shaila Dúrcal perd molt de pes en poc temps. La seva figura ha variat molt en els últims anys, tot patint canvis radicals que demostren que no és molt constant. Sigui com sigui, ara ha aconseguit l’objectiu de recuperar el seu pes i els seus seguidors han aplaudit el seu esforç. El 2020 no va ser un any fàcil per a ella, que va patir molt durant l’hospitalització del seu germà per coronavirus. Un malson que arribava poc després d’un accident domèstic en el que la cantant perdia part del seu dit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa