Crits a ‘La Sexta Noche’ pel coronavirus: “Sorda, fatxenda, superb!”

A ‘La Sexta Noche‘ s’han dedicat a buscar el culpable de la crisi sanitària que travessa Espanya des que es detectés el primer cas de coronavirus. María Claver i Miguel Carmona han acabat a crits per aquest motiu, un enfrontament molt contundent que ha deixat amb la boca oberta als teleespectadors.

Tot començava amb una frase de l’analista política: “Van dir que teníem el millor sistema sanitari del món i que no hi havia cap risc sanitari, que ens trobaríem amb un o dos casos. Saps quantes manifestacions va autoritzar el govern al qual tu estàs defensant aquesta nit?”, engegava.

Estàs sorda“, ha contestat l’exregidor després de criticar la celeritat del govern per posar mesures contra l’expansió: “Tens un problema de sordera o enteniment. He criticat les retallades del PP a l’etapa d’Esperanza Aguirre, pren nota“.

Carmona i Claver, a crits a 'La Sexta Noche'

Carmona i Claver, a crits a ‘La Sexta Noche’

“La cosa és tan greu que la fatxenderia i la supèrbia ens han dut on som”, interrompia Claver. Però Carmona no es donava per satisfet i criticava que fes servir el truc de no deixar-lo parlar.

Una situació que acabava amb la intervenció del presentador, que demanava calma davant d’un debat que no anava enlloc. La situació és tensa i els col·laboradors ho evidencien durant les primeres discussions fortes a plató. 

Nou comentari