Serrat: "S'obre un nou panorama en la relació de Catalunya i Espanya"

El cantautor català participa en un programa de 'La Sexta' amb Xavier Sardà

El cantautor Joan Manel Serrat ha parlat sobre el nou govern espanyol i sobre Catalunya. Ho ha fet a 'La Sexta' amb el periodista Xavier Sardà, on ha opinat que el canvi de color a La Moncloa "ha estat inesperat per a la gent, no sé si pels promotors, però crec que el resultat ha sorprès fins i tot a la pròpia empresa. Tot ha anat molt ràpid i dona un panorama amb unes expectatives que poden canviar les dinàmiques que hi havia fins ara, tant a Espanya com a Catalunya". En relació a Mariano Rajoy, Serrat creu que "és temps passat, i s'ha obert un nou panorama a Espanya i crec que per la relació de Catalunya i Espanya, que és segurament la via d'aigua més important que té aquest vaixell. Això està en milllors condicions que mai perquè es recondueixi la situació".


 

A més, el cantautor català ha considerat que "no ha governat ningú, només hi ha hagut exposicions de sensibilitats. El plantejament només era referèndum sí o referèndum no". En aquest moment intervé Sardà: "Nosaltres som els dolents. Som mals catalans". "Quan les posicions són tan extremes, la radicalització és automàtica. Però a banda d'aquests, hi ha la gent que no pensem que el món sigui blanc o negre, sinó que ens agrada el gris", conclou Serrat.  

 

 
Comentaris
Ramon
Quan Mr X estava "venent" en campanya electoral la promesa de canviar, la promesa de fer neteja, la promesa que per descomptat que després se la va passar pel cul d'esmenar els mil i un horrors del seu règim, Serrat actua en un míting sociata i acaba cridant: "Felipe, queremos más de lo mismo!". Només un català podia haver dit allò. Només un progre català viu en una bombolla sectària tal, que ho feia possible. Semblava que el 2010 ens havíem espolsat de cop tota aquesta merda. Però no.
Jo
Canta i calla
Ramonet
Mentalitat grisa,si que la té.Pobre Serrat.Evintment,no ha canviat res que no sigui una relació metròpoli-colònia.El Franco deia" antes roja que rota"i Negrín "antes de Franco que rota".Són molt radicals.
ED
Serrat ressuscita amb el vell conte xinès que el PSOE és progressisme ... com si no haguessin infinites proves que fa 40 anys que el PSOE ja no està a favor del dret a decidir i sí a favor del dret a espoliar Catalunya.
Jan
Ni un record als presos `polítics?
Ara surten els de la " Brunete enrollada " a donar la tabarra. Que us bombin, cretins.
Pare
Paaaare, que el PSC ja no és el PSC. Quina pena, noi. Quina pena em fas.
REPUBLICA
No deixar decidir el Poble de Catalunya no es bo o dolent,es lleig .El meu pare tampoc me deixa merxar de casa,de tant que me estima.
Ramon
Aquest panorama no en té res, de "nou". És el puto panorama de sempre. El panorama de fer-li de palanganers captius de l'Espanya d'esquerres amb l'únic profit que no governi l'altra Espanya. Però aquesta merda que tant delecta els copròfags dels sucursalismes progres i d'ERC mai no havia fet tanta pudor com ara. Li hem dit SÍ a un dels partits de la repressió més ferotge que hem sofert des del 1939 ençà.
Joan de Sant Andreu
No se que ens portarà el futur. Pel bé del meu poble espero la Independència, però el que és segur que aquest paio quedarà com el que és, un butifler.
Hamilton
Per a Serrat i també per a Sardà que " es recondueixi la situació " significa que Catalunya continui pels segles dels segles sota el domini i expoli de Castella. Quins dos catalans renegats !!
pauline
Volem una Catalunya lliure i republicana. Ja n'hi prou de prendre el pel als catalans. Som una nació i volem un estat.
Fart de fachas
¿Qué et senbla las declaracions de Borrell dien que Catalunya es al borde de un enfrontament civil? aquest incendiarii es un perill públic i el pitjor es que sigui ministro de Caspaña.
Fart de fachas
¿Qué et senbla las declaracions de Borrell dien que Catalunya es al borde de un enfrontament civil? aquest incendiarii es un perill públic i el pitjor es que sigui ministro de Caspaña.
davidas
velles mòmies amamantades pel regim fasciste apanyol.un que viu a madriz i li sua la polla el que passi en els que vivim a Catalunya,l'altre que només vol que li donguin un programet a les teles spanyistaniques
Ovidj
"S'obre un nou panorama en la relació de Catalunya i Espanya"... Tu ho creus de veritat, Joan Manel?... Jo, de moment, NO... Fa anys que els socialistes "merejen la perdiu" amb el federalisme; i SEMPRE que han governat no han fet res per posar.ho en práctica. Ara, lo de reformar la constitució no tenen els 2/3 necessaris del Congres per fer-ho.; i l'UNIC camí per aquesta vía, NO ES FEDERAL; es el CONFEDERAL d'Estats Iguals. NO, no m'els crec fins que no vegi "gestos reals" enlloc de retoriques.
Cromanon
Es nota la opinió de dos socialistes espanyols que es diuen catalans que no volen perdre els ingresos de la España una grande i libre, quina pena que donen, gent amb interessos econòmics que es deuen als seus amos espanoles
Només busquen l'aplaudiment de la claca espanyola i enganyar, com sempre ... Apollaré! , ja s'ha vist!
Temps han tingut els del PSOE per fer una espanya en la que hi cabem tots i ja veus Serrat on som, on érem, només són maquillatge, a sota la mateixa repressió, el mateix espanyolisme ranci i caspós de sempre, ni ens volen ni els volem ja més, es poden posar tots els seus kilos de maquillatge on els càpiga!!
MARXEM JA
Aquest Serrat no és Serrat. Aquest Serrat si hagués d'anar a Eurovisió no es negaria si no podia cantar en català, cantaria en castellà i "tan ricamente". No, aquest Serrat no és Serrat. És un altre. Prou de vendre'ns que aquest Serrat és aquell Serrat.
nold
Aquesta parella si que viu a Matrix.
Yo soy pogre español, luego cabalgo. Xurriaca Pallaresa
Qui digui, que voler un referendum, on es pugui votar totes les opcions possibles, per decidir el destí del Poble de Catalunya, és una opció radical i extremada. O bé és part dels sectaris, que volen imposar amb violencia, represiò, presò, hipocresia i el que convingui el seu criteri o bé és una panxa contenta i egoista, que se li'n refot el seu Poble. Suposa'n que consideri que és el seu Poble (que ja és molt suposar).
Sr. Serrat i Sardà, `m'agradaria explicar-los-hi, ha veure si en sabré, que no hi ha ni bons ni dolents catalans. Hi ha ciutadans nascuts o no a Catalunya que tenen diversitat d'opinions i que una opinió que és la optar a la independència de Catalunya té majoria, per una banda amb referèndum que diuen il·legal i per l'altre amb eleccions forçades. Pensin abans de parlar, som gent pacífica, educada, acollidora, treballadora... el que volem és decidir i comandar a casa nostra. Salut i República!
Els feixistes són tots iguals, i més si són espanyols
S'omplen la boca parlant dels drets dels pobles, de la diversitat cultural, d'agermanament i a l'hora de la veritat, tot això són només paraules buides. Els socis d'aquests dos senyors són gent com l'Ibarra, el Guerra, el Mr X, el Pepe Borrel (el desinfectador) i així podríem seguir, només són espanyolisme i colonialisme. Abans encara ens enganyaven d'alguna manera, ara ja sabem a qui representen; sempre a l'amo espanyol, el que se n'aprofita del nostre esforç, el que prohibeix la nostra llengua
decebut de tot
Acaba de descobrir l sopa d'all!!!! Sí que li ha costat noi, però val més tard que mi.
Pilar
No t'he sentit parlar dels [email protected] polítics que Espanya té com a venjança i per vergonya de la democràcia.. Llibertat [email protected] polítics.
Bacoretta
Monta una paradeta al "mercadillo" amb Sardà i poseu a la venda erncara que siguin mitjons suats

envia el comentari