El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La boda de Sergio Ramos i Pilar Rubio també tindrà un toc català
  • CA

Pilar Rubio ha concedit la seva última entrevista abans del gran dia. Queden poc més de 24 hores per la boda de l’any, la que l’unirà en matrimoni a Sergio Ramos. La parella ha decidit fer el pas i es dirà el ‘sí, vull’ en una cerimònia amb 500 convidats. La catedral de Sevilla ja ho té tot a punt, amb l’horari de visita modificat, fins i tot, perquè puguin celebrar la boda sense turistes. D’aquí passaran a l’espectacular finca del futbolista, en la qual faran les delícies dels assistents amb el banquet i actuacions en directe. Ho han intentat organitzar sense filtracions, però aquest secretisme no ha estat prou eficient. De fet, ja se saben molts detalls: des de la llista de convidats VIP, el regal espanyol que els hi donaran, el codi d’etiqueta, la invitació… fins a la contrasenya d’accés. 

La col·laboradora ha protagonitzat un posat en banyador davant dels fotògrafs, que han aprofitat per interrogar-la sobre la boda. Ha donat més detalls, el que ha fet les delícies dels seus seguidors. Però anem a pams. Perquè poc abans, ‘La Vanguardia‘ publicava un article que treu a la llum la vena catalana que tindrà l’enllaç. I això per què? En haver contractat una empresa organitzadora que és, precisament, catalana: ‘La Puta Suegra’ s’hauria encarregat de tots els detalls. Tindrien previst servir l’aperitiu a les 20 h, que s’allargaria fins a les 22 h quan començaria el sopar. I a les 00:30 h, la festa: a la qual no podran assistir menors d’edat. 

Sergio Ramos i Pilar Rubio / Europa Press

Pilar Rubio ha donat nous detalls sobre la cerimònia, el que ha envoltat l’entrevista a ‘Lecturas‘ de molta expectació. Primer de tot, està nerviosa? “Una mica, però no molt. Em poseu nerviosa vosaltres i tothom que m’escriu per preguntar-me el mateix. No ho estava, però ara que m’ho dieu potser sí que he d’estar-ho”. Encara no ho té tot tancat, per això: “Encara no sé ni com em pentinaré. Abans-d’ahir vaig anar a fer-me una prova a la perruqueria, que ja ho tenia clar, però li vaig proposar fer una altra cosa. Com tenim dues opcions, quan arribem a l’hotel i em pentini decidirem per una o altra, depèn de com em senti”.

Assegura que no és casual que hagin prohibit que els convidats vesteixin d’uns colors predeterminats: “Tot té un perquè. Està fet a consciència… Crec que serà molt divertit perquè hi haurà sorpreses constants i ningú no s’espera res”. Diu que no vol plorar, però que no ho descarta: “Des que som pares estem molt més sensibles”. Perquè, a tot això, com està Sergio Ramos? “Com jo, una mica nerviós. Però feliç i amb moltíssimes ganes que arribi el dia”.

Pilar Rubio Europa Press

 Europa Press

Titlla “d’honor” que puguin casar-se a la catedral de Sevilla, l’escenari d’una cerimònia en la qual els seus fills tindran cert protagonisme: “Ells portaran els anells, a veure com surt! No estan nerviosos, per això, perquè són tan petits que si no els hi dius, no són conscients, se’ls hi oblida. A vegades Sergio Jr. agafa una safata i es posa a assajar. Però està a altres coses… i Marco amb els dinosaures”. 

Després de la boda tenen previst marxar de viatge de noces, encara que no tenen tancat tampoc el destí: “Segurament serà a Àsia“. Una boda que s’espera multitudinària, envoltada d’expectació i amb les fotos prohibides. En veurem de publicades a Instagram, per això?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa