El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sergio Ramos es tatua un unicorn per recordar la boda amb Pilar Rubio
  • CA

La boda de Sergio Ramos i Pilar Rubio serà recordada per molts com una de les més mediàtiques dels últims anys. Envoltada d’una expectació immensa, la parella no va defraudar i va muntar una festassa de la qual encara se’n parla.

Van organitzar la boda entre molt secretisme, per tal de deixar tothom bocabadat després de la sorpresa. Ara bé, no van poder impedir que es filtressin alguns detalls. Entre ells? La fotografia de la invitació a la boda, una capsa negra amb un unicorn dibuixat. Aquesta, precisament, va ser la imatge oficial de la boda. Un unicorn blanc amb tres estrelles a dins, que representava cadascun dels seus fills.

Regal boda Pilar Rubio i Sergio Ramos Instagram

Regal boda Pilar Rubio i Sergio Ramos /  Instagram

Va estar present en els regals que van fer als convidats, així com en la pell de cadascú. Com? Perquè van decidir que haurien d’ensenyar el tatuatge per evitar que desconeguts accedissin al recinte.

Els nuvis van publicar el vídeo de la boda poques hores després, així com un parell de fotografies oficials. No volen oblidar cap detall d’una nit màgica, el que hauria motivat Sergio Ramos per fer-se un tatuatge a la panxa que li recordi sempre a aquell dia. Què ha escollit? Com era d’esperar, el dibuix de l’unicorn. Un nou tatuatge que entra a formar part de les desenes que pinten el seu cos.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#PuraVida  @keylornavas1

Una publicación compartida de Sergio Ramos (@sergioramos) el

L’hem pogut veure gràcies a la seva última publicació a Instagram, la que ha fet durant el viatge de noces. Es troben a Costa Rica, la primera parada d’un viatge en el qual volien arribar fins a Àsia. Encara és un secret quins països trepitjaran tot seguit, però mentrestant se centren a descansar, quedar amb amics i practicar esports aquàtics. S’haurà tatuat també Pilar Rubio el famós unicorn?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa