El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Manipulació i errors garrafals a Telecinco: “Absolutament patètic”
  • CA

Telecinco va voler innovar amb un reality nou que ha acabat sent pràcticament igual que els altres. L’audiència no està acompanyant a Secret Story, que presenta un càstig fluix que no ha convençut. A això li hem de sumar les acusacions de tongo que l’han envoltat des del principi, les que han tornat a sentir-se molt en la gala d’aquest diumenge. Com és habitual, el programa mostrava com avançaven a aquella hora de la nit les votacions sobre les tres nominades. El problema? Que la suma dels percentatges que oferien no arribava al 100%, com hauria de ser. Asseguraven que la més votada tenia el 58,7 %, que la segona el 33,9% i l’última el 4,4%. En total, un 97% que demostra que o bé s’han inventat les xifres, o s’han equivocat a l’hora d’escriure-les.

Com era d’esperar, els teleespectadors corrien a escriure un tuit crític rere un altre: “Em prendré aquest percentatge a conya. Senyors de Secret Story, els percentatges sumen 97… El 3% restant són les comissions per a alts càrrecs? I així espereu netejar el nom de Mediaset? Absolutament patètic“. Ni el presentador ni els concursants van dir res al respecte, mentre a la xarxa començava a parlar-se de manipulació.

I d’aquí, a un altre error de Jordi González que el va forçar a rectificar i demanar perdó en directe. Què passava? El català recordava als teleespectadors què havien de fer per salvar alguna de les nominades i mostrava el resultat de les votacions en aquell moment. Era llavors quan s’acomiadava de l’audiència… abans d’adonar-se que s’havia avançat i que encara quedava programa: “Ah, pensava que ja havia acabat perquè he llegit “fi”. Doncs vaja… Tot això per a les bromes nocturnes. Semblo humà, no? He quedat molt malament!“.

Aquest error no feia gràcia a una bona part dels teleespectadors, que se la tenen jurada al presentador i aprofitaven per carregar contra la seva manera de treballar: “Quina poca professionalitat! Es nota que té ganes d’anar cap a casa”. Queda clar que en Jordi no agrada a uns quants teleespectadors que no volen perdonar-li ni el més mínim error.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa