El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Crueltat i retrets en la discussió més salvatge de ‘Secret Story’
  • CA

Miguel Frigenti i Cristina Porta s’han dit de tot en directe en l’última gala de Secret Story. Van començar el reality sent amics íntims, però aquesta unió ha quedat enrere i ara no se suporten. El programa ha volgut explotar aquesta enemistat i han organitzat un cara a cara perquè donessin contingut als teleespectadors amb més ganes de brega. I dit i fet, ja que s’han deixat anar retrets contundents i plens de mala bava que han combinat amb insults i faltes de respecte: “Em sembla que Cristina és injusta, totalitària, dictadora i superficial“. Aquestes paraules feien molt de mal a la concursant, que es mostrava molt decebuda: “Em fa pena que parli així de mi perquè m’adono que em té ràbia, mania i odi. No ho puc entendre”.

Telecinco volia que seguissin barallant-se, per la qual cosa van ensenyar-li un vídeo de Miguel en el que se’l sentia dient-li de tot per darrere. Ella optava per respondre amb un atac encara més potent: “Si et mossegues la llengua, t’enverines. Com pots tractar-me així quan has viscut el que has viscut en la teva infància?”, etzibava tot fent referència a l’assetjament que va patir a l’escola. El Miguel va reaccionar ràpidament: “No tornis a parlar d’això, és molt brut que facis servir una cosa així del meu passat per atacar-me. No em penedeixo de res del que t’he dit perquè et creus la reina de la casa. Baixa del núvol, que t’has encoratjat molt. I ara plores? Per mi que facis això és un exercici de victimització. Saps que ho has fet malament en parlar de la meva infància i ara vols arreglar-ho. Jo puc ser molt dur quan dono la meva opinió, però em sembla pitjor que facis servir una cosa així per salvar-te de la nominació”.

Miguel Frigenti i Cristina Porta es diuen de tot en directe / Telecinco

Una discussió a crits que deixava clar que la bona relació que tenien ha quedat enrere. Ara no dubten en ser cruels i en dir-se de tot, una actitud que agrada als teleespectadors però no als companys. La convivència es complica per moments, un dels únics al·licients que ofereix un reality al que li queden molt poques gales per acabar-se.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa