Esbroncada èpica a ‘Secret Story’: boicot i amenaça de revolta

Els concursants no estan d'acord amb les normes imposades i han faltat al respecte a la direcció del 'reality'

L’ambient a Secret Story està molt tens. Les nominacions en el reality de Telecinco han esverat molt als concursants, d’igual manera que totes les proves a les que els sotmeten. Estan cansats i no els hi agraden les normes que imposa l’organització, el que els hauria donat ales per plantejar-se organitzar un motí. No estan d’acord amb la divisió del grup que han fet aquesta setmana, tot obligant a una part dels concursants a seguir les ordres dels privilegiats (que s’han aprofitat de la situació). Els altres s’han fartat i han deixat clar que no volen fer cas a les instruccions de la direcció. Aquesta actitud no ha agradat gens al programa, com era d’esperar, i Jorge Javier Vázquez ha hagut d’esbroncar-los en directe perquè vegin que els han enxampat.

“En aquestes últimes hores heu protagonitzat uns fets que són lamentables. És clar que podeu discutir, però sabeu que hi ha uns límits que no es poden creuar. Heu amenaçat de boicotejar la prova setmanal i allò suposa incomplir el reglament. Em sorprèn molt que feu això i que us comporteu així. Recordeu que esteu col·laborant en un concurs, que heu vingut aquí a jugar i a treballar”, ha etzibat. Els ha recriminat que hagin parlat de fer un motí perquè amb això estan faltant al respecte i atacant a l’organització: “Mai no havia vist un grup de professionals comportant-se d’una manera tan poc professional. Organitzar un joc habitual en aquest tipus de realities i que després els nens no vulguin jugar… És lamentable”.

Jorge Javier, indignat en directe / Telecinco
Miguel Frigenti, l’expulsat de l’última gala / Telecinco

Miguel Frigenti ha acabat sent l’expulsat de la gala, el que no s’ha pres gens bé: “Crec que no era el moment per fer-me marxar”. Ha aprofitat la presència a plató per carregar contra Alba Carrillo, amb qui s’han dit de tot: “No tens vergonya i has de demanar perdó a molta gent”, li etzibava la tertuliana. El col·laborador de Sálvame té molts fronts oberts, els que s’han multiplicat després del seu pas pel concurs. De ben segur que ara el programa aprofita que ha marxat per forçar-lo a fer front a totes les polèmiques que el persegueixen.

Nou comentari