El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Saray Montoya: “El meu sogre i el meu cunyat han intentat assassinar-me”
  • CA

Saray Montoya ha reunit forces per a parlar aquest diumenge a la tarda amb el programa ‘Viva la vida’ d’un dels episodis més durs de la seva vida. L’exparticipant de ‘Los Gipsy Kings’ i ‘Supervivientes 2018’ ha estat víctima aquest cap de setmana d’una brutal agressió a les mans de, suposadament, el seu cunyat i el seu sogre. La protagonista d’aquest delicat succés ha obert les portes de casa seva i ha explicat com es troba hores després d’haver rebut tretze punyalades.

A més, la dissenyadora ha explicat que no ha estat l’única víctima i que la seva filla també va ser agredida. “Em trobo malament. Em trobo feble. Ha estat una pallissa, una agressió amb tisores. Ha estat una cosa horrible”, començava dient Saray Montoya a l’inici de l’entrevista. “La meva filla Naiara està malament, li van donar una punyalada al pit i una mossegada. Ha estat un intent d’assassinat”, afegia.

“Ells no són la meva família, la família no fa això”, declarava Saray Montoya, que relatava també la dura conversa que va tenir amb la seva filla Naiara hores després del dramàtic succés: “Estàvem ficades al llit i la meva filla em va preguntar si estàvem vives o mortes”. Visiblement afectada, Saray Montoya ha relatat com va viure el moment de la pallissa i no podia contenir les llàgrimes en parlar de la seva filla: “La meva nena és la seva néta, és la seva neboda. Com han pogut fer-li això a un tros de la seva sang? Han volgut matar a la meva nena”, deia, referint-se a l’agressió partida per part de, suposadament, el pare i el germà del marit de Saray.

“El germà del meu marit va entrar i va començar a donar-li bastonads a la meva filla. Llavors van venir tots els homes per mi. Van començar a ganitvetades, amb tisores, es van acarnissar…”, deia Saray Montoya molt afectada. L’exparticipant de ‘Los Gipsy Kings’ i ‘Supervivientes’ ha explicat que el seu cunyat i el seu sogre estan “en crida i recerca”: “La meva família cridava i els mateixos veïns van telefonar a la policia. La policia va venir, va veure la situació i van anar per ells. Els vaig donar nom i adreces, però ja no estaven, estan perduts”, explicava Saray.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa