Sara Carbonero es fa un tatuatge inspirat en la separació d’Iker Casillas

La periodista ha mostrat quin disseny ha escollit i ha explicat quin significat té per a ella

La separació de Sara Carbonero i Iker Casillas va sorprendre molt els fans de la parella. La periodista i el futbolista formaven una de les parelles més consolidades dels últims anys, encara que els rumors de crisi els envoltaven des de mesos enrere. Aquest està sent el seu primer estiu separats, un canvi de vida que intenten que no afecti gaire als dos fills que tenen en comú. La presentadora ha marxat de vacances a Cadis amb una amiga per desconnectar, amb qui ha llogat una casa que està sent escenari de les seves últimes publicacions a Instagram.

Ha estat una altra fotografia del seu perfil la que ha cridat més l’atenció, per això. Sara Carbonero s’ha fet un nou tatuatge al braç ple de significat, una paraula que molts identifiquen amb la seva separació: “Impermanente“. Ella mateixa ha explicat el significat: “Tot en la vida és  impermanència, res del que avui gaudeixes està assegurat per demà. Repetir-se això diàriament, tenir aquesta consciència fa que puguis gaudir més el moment en el que estàs, les decisions que hagis de prendre o la teva realitat, per ella mateixa, com sigui. Els moments difícils formen part de la impermanència, no estaran allà per sempre. Comprendre la impermanència de tot el que ens envolta, ens allibera”. 

Unes paraules que es carreguen de significat tenint en compte la situació personal que ha travessat aquests últims mesos. Un missatge i un carpe diem que es tatua a la pell i també a dins seu.

Nou comentari