El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sara Carbonero, sobre la discriminació laboral: “Costa acceptar que una dona parli d’esports”
  • CA

El 8-M és el dia gran de les dones, una gran festa reivindicativa amb la qual es busca denunciar el masclisme, la discriminació i la poca conciliació que afecten encara avui. Les principals ciutats del país s’omplen de manifestacions i concentracions d’estudiants i treballadores que volen unir-se en un crit unànime. En aquest sentit, també les famoses s’apunten a demanar una igualtat més real.

 

És el cas de Sara Carbonero, per exemple, que ha parlat amb els mitjans al respecte durant un acte publicitari de sabates. Han estat moltes les vegades en les quals ha negat haver patit cap tipus de discriminació pel fet de ser dona, però ara n’ha reflexionat una mica més enllà. I és que reconeix que en els seus primers mesos de televisió va adonar-se que al públic encara era recelós davant d’una periodista esportiva dona: “Costava veure una dona parlant d’esports, els hi costava acceptar-ho”. Ara bé, ha volgut tornar a recalcar que mai s’ha sentit discriminada per algun superior o per un company.

 

 

Com està celebrant aquest reivindicatiu dia? Treballant: “Aniré a la televisió, a treballar. Però entrevistaré una dona, això sí. Així que espero aportar el meu granet de sorra d’aquesta manera”. 

 

 | Instagram @saracarbonero

 

Fa un parell de setmanes que ha engegat una secció a ‘Deportes Cuatro’ que suposa la seva tornada a la petita pantalla. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa